TORNAR

Avui arriben a Òdena els patges reials Jafsin i Fahem i la patgessa Wutinah

Per rebre les cartes dels infants odenencs i preparar l’arribada dels reis el 5 de gener

cultura
Dissabte, 1 gener 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els patges reials Jafsin i Fahem i la patgesa Wutinah arribaran Òdena al migdia, on seran rebuts per la batllessa Maria Sayavera i es dirigiran al Pavelló Esportiu Mestre Vila Vell, a dos quarts d'1 del migdia, i al Centre Cívic del Pla, a la 1 del migdia, on els infants del municipi els podran lliurar les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis d'Orient, que arribaran, com és tradicional, la nit del 5 de gener.

Al nucli d'Òdena l'arribada dels Reis Mags d'Orient serà per la carretera de Can Macià, a partir de les 7 del vespre. Després d'un recorregut pels carrers principals tindrà lloc a la plaça Major l'entrega, per part de l'alcaldessa, de la clau del municipi als Reis d'Orient i seguidament, es farà el repartiment dels regals. Al Pla d'Òdena i a Sant Pere, la Cavalcada arrencarà a partir de les 7 del vespre. L'arribada de la Comitiva Reial serà pel carrer Lleida. Seguirà el recorregut, sense parar, pels carrers del Pla d'Òdena i fins al barri de St. Pere. En acabar, començarà el repartiment de regals per tot el barri.

Mesures de prevenció

A causa de la situació sanitària, el lliurament dels paquets es farà al carrer. Els patges i les patgeses trucaran el timbre perquè la mainada surti al carrer a rebre els regals. D'altra banda, tots els infants que no puguin desplaçar-se avui 1 de gener per lliurar les cartes, poden enviar-les via correu electrònic a reisodena@gmail.com o odena@odena.cat

Recollida de paquets

La recollida de paquets al nucli d'Òdena es farà el mateix dia 5 de gener de les 9 a les 3 del migdia al Gimnàs de l'Institut Escola Castell d'Òdena.

La recollida de paquets al barri de Sant Pere i Pla d'Òdena es podrà fer durant la tarda del dimarts 4 de gener, de les 6 a les 8 del vespre i l'endemà diumenge 5 de gener, de les 11 a dos quarts de 2 del migdia. El punt de recollida serà el Centre Cívic del Pla d'Òdena.

Les activitats estan organitzades per l'Associació Cavalcada dels Reis de l'Orient d'Òdena i l'Associació Cultural Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d'Òdena i compten amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.