TORNAR
PUBLICITAT

Capellades se suma al projecte turístic de les Valls de l'Anoia

cultura
Dilluns, 26 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La vila de Capellades, juntament amb altres set municipis anoiencs, endaguen un pla estratègic per promoure les valls de la comarca. Un dels municipis participants, Cabrera d'Anoia, ha acollit una trobada entre l'empresa especialitzada encarregada de realitzar el projecte i els representants municipals. Per Caellades hi van assistir l'Alcalde, Aleix Auber i el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras.

PUBLICITAT

Aquest Pla estratègic de desenvolupament turístic ha de contenir una diagnosi de la situació actual, la identificació d’oportunitats, la definició d’una visió conjunta, la concreció d’estratègies i la planificació d’un full de ruta que permeti guiar el territori a mitjà i llarg termini en el desenvolupament, posicionament i competitivitat de les Valls de l’Anoia com a destinació turística.

Al llarg de les properes setmanes es començarà el treball d’entrevistes als diferents referents de cada municipi per tenir la informació necessària per començar a elaborar aquest Pla estratègic.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.