//Plugins sense CDN ?>
Amb el nom de “Les nostres corals” la Biblioteca proposa fer un passeig pel cant coral de tots els temps, des de les formacions més veteranes a les més actuals; dels cantaires més grans als més menuts. La mostra vol servir també per donar a conèixer la riquesa del cant coral a casa nostra.
L’exposició obrirà portes el dimarts 19 de novembre al vestíbul de la Biblioteca i es podrà visitar fins al 10 de desembre. S’hi podran veure fotos i imatges antigues de corals d’Igualada així com fer un tastet de la història de cadascuna d’aquestes entitats: Schola Cantorum, La Llàntia, la coral Mixta, el cor de Santa Maria, el cor Exàudio, la coral Xalest, la Gatzara i els Verdums. També es mostraran documents diversos relacionats amb el cant coral, que formen part de la col·lecció de petit imprès de la Biblioteca. Aquesta exposició compta amb la col·laboració de l’Arxiu Històric Comarcal d’Igualada i forma part del programa 3L de l’Institut Municipal de Cultura.
El mateix dia 19, a les 6 de la tarda, tindrà lloc una sessió especial de Barrufacinema per a les famílies, amb la projecció de La Ventafocs, una òpera familiar adaptada per Comediants. I l’endemà, dimecres, a les 4 de la tarda, un professor de l’Escola Municipal de Música d’Igualada impartirà una classe oberta d’història de la música per a tothom.
I per continuar celebrant el mes de la música, el dimarts 26 de novembre, a les 7 de la tarda, es farà la projecció de l’audiovisual “Mil anys”, que Gaspar Vilarrubias va enregistrar l’any 2004 sobre l’oratori de Santa Maria d’Igualada, compost i dirigit per Valentí Miserachs i amb text d’Antoni Dalmau i Ribalta.