TORNAR

Es creen dos bitllets combinats per visitar el Museu Molí Paperer i l’Abric Romaní

S'inclouen els bitllets del viatge i el tiquet d'accés al centre

cultura
Dijous, 30 gener 2014. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha creat dos bitllets combinats amb l’Ajuntament de Capellades i l'empresa de transports Montferri que inclouen els bitllets d'anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Llobregat Anoia fins a l'estació, els bitllets d'anada i tornada des de l'estació fins a Capellades i l'entrada per visitar el Museu Molí Paperer i l’Abric Romaní – Parc Prehistòric de Capellades.

Signatura del conveni

El president d’FGC, Enric Ticó; l’alcalde de l’Ajuntament de Capellades i president del Patronat Museu Molí Paperer de Capellades, Marcel·lí Martorell; i el gerent de l’empresa Montferri Hnos. S.L., Vicenç Montferri, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de les activitats i espais relacionats amb el Museu Molí Paperer i l’Abric Romaní – Parc Prehistòric Capellades.

En aquest sentit, a partir d'aquest dijous es comercialitzaran dos nous títols de transport:

El “Combinat Molí Paperer” que inclou: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Capellades des de qualsevol estació de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, un bitllet d’anada i tornada des de l’estació de Capellades al Museu Molí Paperer i un tiquet d’entrada al Museu Molí Paperer.

I per altra banda el “Combinat Abric Romaní” que inclou: un bitllet d’anada i tornada a l’estació de Capellades des de qualsevol estació de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, un bitllet d’anada i tornada des de l’estació de Capellades l’Abric Romaní - Parc Prehistòric Capellades i un tiquet d’accés a les instal·lacions del parc.

Les tarifes dels bitllets combinats, que es poden consultar al web d’FGC www.fgc.cat, seran vàlides per a qualsevol dia de l’any, ja sigui feiner o festiu.

Tal com s’estableix en el conveni, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya incorporarà l’accés als recintes en el seu catàleg de productes d’oci, farà promoció al seu web corporatiu a l’espai On Anem? i a les seves instal·lacions, així com cedirà els seus suports publicitaris en funció dels objectius del conveni. Per la seva banda, l’Ajuntament de Capellades i Montferri recomanaran en totes les seves accions promocionals el bitllet combinat per arribar al museu i al parc.

La creació d’aquests nous bitllets combinats forma part del pla de promoció que està duent a terme Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència per tal de crear vincles informatius i oferir, si s’escau, bitllets conjunts als viatgers. Amb els acords amb institucions i operadors de busos del territori, que inclouen el viatge amb FGC i la visita al recinte, els viatgers poden gaudir de l’accés a una variada oferta de centres d’interès turístic i cultural.

Actualment, FGC promociona bitllets combinats per visitar els recintes de Catalunya en Miniatura, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i la Colònia Güell.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.