//Plugins sense CDN ?>
Mentre es prepara pel repte del 'San Pellegrino Young Chef' per d'aquí a unes poques setmanes, David Andrés continua fent promoció del seu llibre. Aquest dijous el presenta a Igualada i el dilluns vinent en firmarà exemplars per Sant Jordi.
David Andrés, xef del Somiatruites i reconegut com un dels millors cuiners joves d'Europa, presenta a Igualada el seu primer llibre 'De l'alta cuina a casa' de Columna edicions. La presentació tindrà lloc el proper dijous dia 19 d'abril a les 7 al restaurant Somiatruites (carrer del sol, 19) i serà conduïda pel periodista de Ràdio Igualada Xavier Dàvila. A 'De l'alta cuina a casa', el jove cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona i xef del Somiatruites, proposa 60 receptes ordenades per les temporades de l'any, que combinen productes de la terra amb la cuina d'avantguarda.
Receptes de cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. No hi podien faltar les aportacions dels seus grans mestres, així el llibre inclou, a més, menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel. Així mateix, Andoni Luis Aduriz signa el pròleg, un relat emotiu que posa l'èmfasi en la part més humana de David Andrés. Després de la presentació, el xef David Andrés signarà llibres al restaurant i, paral·lelament, els assistents podran gaudir d'un pica-pica i una copa de cava.
D'altra banda, per Sant Jordi, es farà una signatura de llibres a la plaça de Cal Font El dilluns dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, el xef David Andrés serà a Igualada signant
exemplars del seu llibre a partir de les 6 a la plaça de Cal Font.