//Plugins sense CDN ?>
Els Pastorets de Calaf ja tenen a punt la temporada 2016-2017 de representacions. Per fer boca, el diumenge vinent hi ha prevista una jornada intensa al Casal de Calaf, amb diverses activitats i convidats.
El proper 27 de novembre, tindrà lloc a la Sala d'Exposicions del Casal de Calaf la presentació de la temporada 2016/2017 de Pastorets de Calaf, amb un seguit d'activitats, totes relacionades amb la tradició centenària. A més de les activitats culturals, aquesta jornada, a partir de la 1 de la tarda, hi ha programada la intervenció del famós cuiner David Andrés, dels restaurants Somiatruites d'Igualada i Àbac de Barcelona, que enguany ha assolit el subcampionat del món de joves cuiners, es presentaran els plats dels Pastorets de Calaf, que alguns restaurants de Calaf i comarca han preparat per aquesta temporada.
Enguany, coincidint amb el Centenari dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, s'inaugurarà, a 2/4 de 10, una exposició monogràfica concebuda especialment per a l'ocasió per la Comissió del Centenari i que romandrà de forma permanent fins a final de temporada al vestíbul del teatre. Seguidament, a les 10, es presentarà la temporada dels Pastorets de Calaf a càrrec del seu director, Josep Garriga, i la dels Pastorets Infantils de Calaf, per part del seu director Eloi Fonoll.
Com a Pastorets "convidats", aquest any, vénen els companys dels Pastorets de Berga, que presentaran la visió d'uns altres pastorets. I després, s'ha organitzat una taula rodona – col.loqui dels 40 anys dels Pastorets al Casal de Calaf, amb la participació de directors, actors i participants veterans i actuals. Clourà l'acte Jordi Badia, Alcalde de Calaf.