//Plugins sense CDN ?>
El cuiner igualadí David Andrés ha estat seleccionat entre els set millors cuines joves del món a la fase final del concurs S. Pellegrino Young Chef, celebrada aquest diumenge a Milà, després de tres emocionants rondes de competició dutes a terme al llarg d'un intens cap de setmana. Un concurs que ha guanyat el japonès Yasuhiro Fujio amb el plat "Across de sea".
David Andrés arribava, un any més, a la final mundial del S.Pellegrino Young Chef, com a guanyador de la fase peninsular, que l'acreditava com el millor cuiner jove d'Espanya i Portugal, un títol que l'igualadí ha obtingut a les tres darreres edicions.
El xef igualadí del Somiatruites i cap de cuina de l'AbAC, ha defensat la seva proposta "Aprofitament integral de la tonyina vermella", que ha estat seleccionada pel jurat, format per Annie Féolde, Virgilio Martínez, Paul Pairet, Brett Graham, Ana Roš, Dominique Crenn i Margarita Forés, entre les set millors propostes del concurs.
amb tots els respectes, però els mitjans de comunicació de l’Anoia no n’esteu fent un gra massa de la figura d’David Andrés? Cuintar està bé, però l’esteu convertint amb la nova Lloll.
Joan
Igualada
16 de maig 2018.09:37h
Benvolgut Guifré,
La mateixa notícia sortia a l’Ara. Està molt bé que es doni a coneixer tot allò que funciona i, a dia d’avui, això passa per divulgar-ho àmpliament.
Felicitats a... Llegir més Andrés i tant debó en surtin molts altres per la zona.