//Plugins sense CDN ?>
L'acte va ser presentat per la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí i Piqué, i va comptar amb la presència de la Regidora d’Educació, Montserrat Mateu, que va destacar la importància de la reflexió en un moment en què la informació esdevé el màxim d’assequible, però en què sovint la cultura és banalitzada, com un altre element més de consum, sense que doni pas a idees o pensaments més profunds.
Teresa Puig, sensible al món de l’art i la creativitat i culturalment inquieta, va recollir els cartells de la intervenció artística que Alfredo Jaar va fer a Barcelona l’any 2009. Uns cartells de fons negre amb textos curts en lletres blanques en què l’autor feia preguntes o afirmacions sobre l’art, la creació, la cultura, la figura de l’intel·lectual, el paper de la societat, etc. I la Teresa, veient aquests cartells sense il·lustrar, va fer sèries d’imatges sobre allò que li suggerien els missatges, com una manera de respondre preguntes inquietants.
Per a l’ocasió, Teresa Puig també va crear un conte i un poema adients a la temàtica de l’exposició, la importància de la cultura i alhora la seva possibilitat d’anihilació i de manipulació, i durant la inauguració els va recitar en una acció teatral delicada i impactant al mateix temps, i que va motivar els assistents a l’acte a comentaris i reflexions.
L'exposició es podrà veure a la Sala Gaspar Camps fins al proper 23 de desembre.