//Plugins sense CDN ?>
Vadefoodies, una associació d'amants de la gastronomia d'Igualada vinculats a la restauració principalment, té a punt per al proper mes el seu primer certamen. Tindrà lloc al Museu de la Pell i es mostraran les principals tendències gastronòmiques. Es preveu també un homenatge a Lluís Verdés
Igualada acollirà el dissabte 27 de juny la primera edició del festival de tendències gastronòmiques Vadefoodies. La jornada estarà amanida amb una col·laboració amb l'Estival de Jazz d'Igualada, que arriba al seu tercer certamen, i que posarà la producció musical. Coincidirà amb les dates d'aquesta iniciativa, que se celebra del 18 al 28 de juny. La intenció de Vadefoodies és portar a la ciutat professionals també del món de la gastronomia a nivell català. Joan Fontanella, president de l'associació, anuncia "Albert Marimon, millor cuiner de Catalunya el 2013", que vindrà a parlar dels productes km 0 o el pastisser pierenc Miquel Guarro "que vindrà a parlar del passat i el present de la xocolata". També Agustí Torello, que explicarà "com la facturació dels vins catalans ja està per davant dels vins de la Rioja". Una xerrada de "vi, ecologia i territori".
El veganisme també tindrà el seu espai a Vadefoodies, assegura Fontanella, que avança que es tractarà també el fenomen 'streetfood' o el 'foodporn' que "és un fenomen que amb Instagram està fent furor". Al Museu de la Pell esperen també portar bloggers d'aquest àmbit. La tria d'Igualada com a seu és per la vinculació de l'associació i els seus membres amb Igualada i "les ganes de donar vida a la ciutat". Fontanella vol que Vadefoodies sigui també un homenatge a Lluís Verdés, "com a pioner. Va anar molt per endavant de nosaltres".
El finançament de Vadefoodies serà en base de les aportacions dels socis, ajudes de patrocinis, col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada. Fontanella avança que "hi haurà també una entrada a preu reduït. No ens volem lucrar, però caldrà cobrar.El Museu es dividirà en la part interior de tallers i xerrades i l'exterior, amb parades i estands de restauradors igualadins. Restauradors que hauran d'aportar "quelcom nou" com a producte. La intenció és portar fins a 1.500 persones.
Vadefoodies Marc Hervas i Joan Valenti .tres realitats de maxima qualitat que projecten Igualada en positiu, molt positiu .
Joan Giner ITV "el Gineret"
Igualada
7 de maig 2015.12:36h
Fantàstic! una foto d’una roda de premsa en que no hi ha l’alcalde.... no m’ho puc creure.
Per mi aquest nois ja tenen molts punts al seu favor.