TORNAR

El grup de teatre infantil de Castellolí estrena 'El rei lleó'

L'estrena és aquest diumenge

cultura
Dissabte, 15 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge,16 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc al teatre La Brillante de Castellolí l'estrena de 'El REI lleó' a càrrec del Grup de Teatre Infantil del poble. Es tracta d'una història musical que captivarà des de l’inici a l'espectador.
PUBLICITAT

El teatre, el cant i la dansa es barregen en aquest espectacle per donar vida als personatges de la sabana africana.

Maquillatge i caracterització professinal

L’espectacle comptarà amb la col·laboració d’un gran equip de maquilladors professionals de la prestigiosa escola de maquillatge Cazcarra Image Group que se n'encarregarà de caracteritzar els joves intèrprets d'aquesta història protagonitzada per animals.

El repartiment

En el repartiment hi figuren, per ordre d'aparició: Rafiki: Àgata Grau, Rafikit: Roser Vila, Scar: Idoia lan Costa, Zazú: Brugués Folqué, Mufasa: Alba Cervera, Sarabi: Paula Sánchez, Simba petit: Ona Andreu, Nala: Laia Folqué, Banzai: Ariadna Mabras, Shenzi: Lara Villamurt, Shari: Marta González, Shira: Cristina Ribera, Zedi: Ariadna Andreu, Timó: Laia Cos, Pumba: Cèlia Izquierdo, Simba gran: Alba Cervera

Com a Ballarines actuaran: Jana Vila, Jana Costa, Cristina Ribera, Àgata Grau, Lara Villamurt, Clàudia Costa, Mar Serra, Marta González, Laura Carrasco, Paula Sánchez, i Roser Vila.

La direcció dels ball anirà a càrrec de Carla Peña amb Carla Jorba com a ajudant de direcció. I el projecte i direcció de l'espectacle aniran a càrrec de Maria Berenguer.

L'argument

En aquesta obra coneixerem la història d'en Simba, un jove príncep cadell de lleó, que viu amb els seus pares en Mufasa i la Sarabia, i la seva millor amiga, la Nala. En Simba és el successor al tron, per la qual cosa el seu oncle Scar tracta d'enganyar-lo amb la finalitat de quedar-se amb el poder. Amb ajuda de les hienes (Senzi, Benzai, Shira, Shari i Zedi), l'Scar trama un malvat pla per matar en Mufasa i fer creure a en Simba que ell ho ha fet. Amb la mentalitat d'un nen, espantat i amb sentit de culpabilitat, en El petit lleó fuig del regne, pensant que ha matat el seu pare, i arriba a la selva on coneix en Timó i en Pumba amb qui ràpidament trava una forta amistat. Ells li ensenyen la filosofia "Hakuna Matata" (viure sense preocupacions). Mentrestant l’Scar pren el tron.

Anys després, Nala es retroba amb Simba. Sorpresa per veure que en Simba es viu, li prega que torni al seu antic regne que, per culpa d l’Scar, s'ha convertit en un autèntic despropòsit, mal governat i sense cap mena de recursos. En un inici diu que no i la Nala marxa molt trista. Finalment, serà la màgia i els rituals dels mandrils Rafiki i Rafikit que li faran recordar el seu pare i emprendre de nou el camí per salvar a la seva família del seu oncle i evitar que destrueixi el cercle de la vida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.