TORNAR
PUBLICITAT

Joan Armengol rep el “micròfon d’or”

Dedicació a la promoció de l'esport

cultura
Dimecres, 3 desembre 2008. 09:38. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El periodista igualadí, Joan Armengol, va rebre divendres passat dia 28 el “micròfon d’or” per la seva “dilatada promoció de l’esport”, en el transcurs de la 26a. Nit del dirigent de l’esport, celebrada a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. El guardó li fou lliurat per part de Pere Sust, president de l’Associació catalana de dirigents de l’Esport, organitzadora de l’acte.
PUBLICITAT

Joan Armengol amb el premi

“La Nit del Dirigent” va reunir i premiar també a dirigents i exdirigents de federacions i clubs esportius que a criteri del jurat i a partir de les propostes rebudes s’han fet mereixedors dels guardons tradicionalment establerts. Segons els organitzadors, “aquest acte vol continuar sent una cita reivindicativa de la missió i labor enfocada a continuar treballant amb fe i confiança per millorar la pràctica de l’esport en totes les seves vessants”. A l’acte hi va assistir Lolo Ibern, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya; Pere Alcover, delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona i David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que van dirigir unes paraules al públic present. A nivell periodístic també es va premiar, en aquest cas amb la “ploma d’or”, a Artur Mercè, de la fundació esport català.

El guardó a Joan Armengol és per la seva dedicació a la promoció de l’esport que ha realitzat en la seva dilatada carrera periodística, iniciada a Ràdio Juventud Igualada i que va continuar a Ràdio Barcelona-SER, RNE, TVE, El Correo Catalan, entre d’altres. En les paraules que va dirigir al públic, Armengol va destacar els valors positius de servei a la societat que aporta l’esport, també va fer referència als seus inicis com a dirigent esportiu i com a periodista a Igualada, amb les cròniques dels partits del C. de F. Igualada, l’Igualada Hoquei Club, o dels Jocs Escolars, que se segueixen celebrant fins al dia d’avui. També va recordar l’entrevista que va fer per TVE a Jackie Stewart, el campió britànic de la fòrmula-1, així com una anècdota ocorreguda als anys 60 quan acompanyava en taxi a “contravelocitat” al pilot Juan Manuel Fangio per ser entrevistat a Ràdio Barcelona. El taxista, enfadat per l’insistència en que anés ràpid, va exclamar-se: “Qui és pensa que sóc jo?, el Fangio?”: la seva sorpresa va ser majúscula quan el mateix Armengol li va dir que portava al Fangio al seu taxi...

Joan Armengol segueix avui en actiu com assessor de comunicació en entitats oficials i a través de Ràdio Estel (106.6FM Barcelona – 93.7FM Catalunya Central), amb el programa d’entrevistes Amb llum pròpia, cada divendres d’11 a 12 de la nit.

X.Bisbal

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.