TORNAR
PUBLICITAT

Llop, Zamora, Chaler, Herran i Montal al SARTC'10

Supermercat d'Art de l'Anoia

cultura
Divendres, 3 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui us apropem a cinc artistes més que participaran al Supermercat d'Art de l'Anoia. Pilar Zamora, Lluïsa Chaler, Montse Llop, Beatriz Herran i Rosa Montal ens expliquen en què s'inspiren a l'hora de crear els seus treballs. De totes maneres, si volem veure les seves obres de ben a prop haurem de visitar el SARTC, que obrirà portes a l'Ateneu el proper 17 de desembre.
PUBLICITAT

Obra de Rosa Montal

Obra de Beatriz Herran

Obra de Lluïsa Chaler

Obra de Pilar Zamora

Obra de Montse Llop

MONTSE LLOP

La meva obra és... il·lustracions amb encant per a totes les edats.

A través de l'art puc... perdre la noció del temps, deixar volar la imaginació i submergir-me en un món de fantasia amb els personatges que jo invento.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... en qualsevol lloc pots trobar art, només cal tenir sensibilitat per poder apreciar-lo.

PILAR ZAMORA

La meva obra és... abstracta, basada però en una observació real de l’entorn. Bàsicament m’atrau tot allò que tingui a veure amb la Natura, per a mi font inesgotable de moviments, formes, colors, estructures… Qualsevol detall em pot fer aturar la mirada per esbrinar-ne fins el més ínfim element. Una simple fulla, per exemple, pot esdevenir un complex engraellat de filigranes, que suporten una suau capa d'envellutats tons verdosos, liles, grocs…segons la llum que l’embolcalla. Un món d’interpretacions personals, amb un ampli ventall de sensacions.

A través de l’art puc... plasmar de forma visible tota l’emoció i les sensacions que em provoca l’observació dels elements. Una versió personal, desproveïda de tot afany de representar quelcom factible; sense encasellaments lògics preestablerts; guiada només per l’espontaneïtat del moment i traduïda en un traç, un color, una forma… i sobretot, en un sentiment de força i vida.

L’art en la vida quotidiana el trobo a… Suposo que es pot trobar a qualsevol lloc i en qualsevol moment on estem disposats a aturar-nos i observar amb una visió interior i profunda, que ens emocioni; qualsevol entorn pot suposar un motiu per interpretar, imaginar i crear. Només cal sentir-ne l’instant.

LLUÏSA CHALER

La meva obra és... Espero que teva, vostra. En el moment que surt de mi, ja deixa de ser meva per pertànyer als altres.

A través de l'art puc... Dibuixar somnis, expressar sentiments, plasmar pensaments.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... La natura, la poesia, el menjar, la innocència, la valentia, la humilitat.

BEATRIZ HERRAN

La meva obra és... per somniar, per descobrir, per recuperar mons oblidats... per tornar a la infància.

A través de l'art puc... comunicar-me i transmetre sentiments i sensacions mitjançant formes i colors.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... una albada, al sol tebi d'hivern, a la mà arrugada d'un avi, al somriure desdentegat d'un nen...

ROSA MONTAL

La meva obra és... alegre

A través de l'art puc... connectar amb gent que no coneixia.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... Els colors del cel... quan surt el sol, quan es pon, just abans d'una tempesta. En un tronc caduc i ple de sòcols, en un tronc ple de brots a la primavera. I en un llarg etcètera...

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.