TORNAR
PUBLICITAT

Un Marcel Gros de luxe estrena "Contes Amagats" a La Mostra

Un viatge imaginari a la recerca de les històries encara no escrites

cultura
Dilluns, 20 abril 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

El pallasso Marcel Gros no ha fallat. Com tots els espectacles que ha presentat al llarg de la seva trajectòria, l'estrena de "Contes Amagats" ha estat plena d'humor i ironia per petits i per grans. El pallasso ha encomanat els somriures al públic, format, aquest cop, per escoles i programadors.

A cavall de l'humor, la ironia, les metàfores i la imaginació, el pallasso Marcel Gros ha aterrat a La Mostra d'Igualada per estrenar l'espectacle "Contes Amagats". En aquesta obra, Marcel Gros fa un viatge a través d'històries que encara no formen part de llibres. Des de la seva finestra, el pallasso emprén una aventura imaginària plena de formes, papers, colors i sorolls. Al llarg de l'obra va obrint capses de sorpreses que contenen personatges, objectes i materials envoltats per la màgia de ser tractats d'una manera especial. 

En aquesta espectacle on l'humor i la imaginació es dónen la mà, Marcel Gros proposa deixar anar la imaginació, que els més petits gaudeixin de la innocència que els envolta i que els grans s'impregnin de l'essència de quan ets un nen. D'aquesta manera, el públic acompanya Marcel Gros al fons del mar, al pol nord o a la selva tropical, disposat a anar on faci falta per trobar els Contes Amagats. 

I és que, segurament, un dels motius pels quals Marcel Gros és un actor de referència arreu del territori és per la capacitat, un cop més demostrada, de saber arribar amb les mateixes paraules al públic infantil i al públic adult. La subtilesa en l'humor i les picades d'ullet als adults, fa que tot tipus de públic s'encomani al seu humor, que cada generació llegeix de la seva manera. 

Han estat moltes les generacions que s'han deixat encomanar per l'humor de Marcel Gros. Els que abans eren nens ara ho viuen com a pares, i així successivament, mentre les ganes de fer riure no se li acabin, Marcel Gros ho continuarà brodant dalt de l'escenari. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic