//Plugins sense CDN ?>
El mercat obrirà a les nou del matí. De 9 a 11 es farà una sortida de reconeixement d'herbes remeieres a Contrast (Argençola). L'activitat està prevista per a un màxim de 40 persones i es recomana portar llibreta, llapis, càmera fotogràfica, aigua, barret i bon calçat. La sortida serà des de l'Ermita de Contrast. L'activitat és a càrrec d'Astrid van Ginkel, llicenciada en Farmàcia i màsters en Biologia, especialista en plantes aromàtiques i medicinals, directora de la consultoria especialitzada, Fitomon.com.
A les 11 del matí començarà una visita guiada per les parades el Mercat, davant de la taula de l'Organització, a càrrec de Francesc Ferrer, encarregat de protocol. A la mateixa hora s'iniciarà la destil·lació de la Salvia sclarea. De les 11 del matí a la 1 del migdia, recepció de les sals participants al 4t Concurs de Sals Aromatitzades, a la taula de l'Organització.
A les 12 del migdia tindrà lloc la inauguració oficial del Mercat de les Espècies per l'Il·lm. Sr.Jordi Subirana i Ortells, Diputat de comerç i esports de la Diputació de Barcelona, amb l'assistència del President del Consell Comarcal de l'Anoia, Il·lm. Sr. Xavier Boquete i Saiz i del batlle d'Argençola, Il·lm. Sr. Antoni Lloret i Grau, a la Sala d'actes de l'Ajuntament d'Argençola.
A dos quarts d'1 del migdia arribarà la xerrada sobre “Les herbes aromàtiques a la cuina: la mostassa” a la Sala Polivalent de l'Ajuntament d'Argençola, a càrrec de Jaume Fàbrega, professor d'enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, consultor gastronòmic i escriptor.
A les 2 del migdia es proclamaran els guanyadors del 4t Concurs de Sals Aromatitzades a l'escenari de la Plaça Major.
El Mercat de les Espècies es tancarà a les 4 de la tarda.