//Plugins sense CDN ?>
Després dels dos pilars de quatre de salutació inicials, els Moixiganguers afrontaren en primera ronda el seu principal objectiu de la jornada. La construcció pujava aparentment tranquil•la, sense cap gran descompensació destacable. Malgrat això, en el moment que l’acotxador es disposava a col•locar-se, un inesperat moviment a nivell de segons i terços provocava l’esfondrament de la construcció, sense que s’haguessin de lamentar grans contusions. Malgrat la decepció, la manera com es produí fa que les esperances per assolir aquesta construcció ben aviat, estiguin ara mateix intactes.
Per refer-se de l’ensurt inicial, els Moixiganguers optaren pel cinc de set, que com en altres ocasions, no revestí cap mena de dificultat, malgrat la dificultat de la construcció. En segona ronda, els morats, optaren per un altre castell de la gamma de set i mig, com és el quatre de set amb l’agulla. Igual que en el cinc, la construcció pujà ferma i ràpida, i després de la coronació del quatre, un sòlid pilar de cinc emergia per dins el quatre, essent descarregat pocs instants després.
En tercera ronda, els igualadins optaren pel quatre de set, que era descarregat sense cap altra complicació, donant pas al pilar final de cinc, també resolt amb solvència.
Pel que fa a les altres colles participants, els Castellers de Sant Cugat rendiren a un òptim nivell. En primera ronda descarregaren una magnífica torre o dos de set, mentre que posteriorment afrontaren amb èxit el quatre de vuit o carro gros, que descarregaren de manera esplèndida. Clogueren actuació amb el cinc de set, i un vano de cinc.
Pel que fa als Xics de Granollers tingueren una actuació un pèl més accidentada. Completaren en primera ronda el tres de set, mentre que posteriorment ensopegaren dues vegades consecutives amb el tres de set amb l’agulla al mig, que féu llenya quan l’estructura del tres havia estat ja coronada. Tancaren plaça amb el quatre de set i un posterior pilar o espadat de cinc de comiat.
Moixiganguers d'Igualada