//Plugins sense CDN ?>
Aquesta nova edició la Mostra de Teatre d'Igualada tindrà a la seva programació '#1000LIKES', una peça de teatre fòrum que encara la problemàtica del ciberassetjament en l'adolescència, i ho fan innovant el format: el debat es produirà en real al teatre però també a l'espai virtual que oferirà la App.
"Què passaria si una foto que preferiries amagar tingués 1000 likes?". Sota aquesta premissa la companyia barcelonina fa reflexionar sobre el ciberassetjament escolar: dels silencis que assetjats, assetjadors i l'entorn perpetuen; de la minimització de la problemàtica; de la invisibilització de la seva violència; i del paper fonamental que juguen les TIC en aquest conflicte cada dia més present a la nostra societat.
Una APP com a element escènic
El públic contribueix al desenllaç (fatal o no) del guió, els espectadors són protagonistes de l'experiència, participen directament de l'obra i aquesta participació vehiculada a través d'una App que ens apropa a l'experiència artística, especialment als joves, sovint més vinculats a les xarxes socials que al teatre. I tot, ens fa reflexionar i facilita el debat sobre l'ús de les TIC i el ciberassetjament entre actors i espectadors.
L'espectacle #1000likes
La Lina torna a l'escola ben contenta, però aquest curs, els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat fent córrer fotos i vídeos que la ridiculitzen. Com ho pot aturar? Amb l'ajut d'una aplicació que connecta públic i actors en directe, l'audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual.