//Plugins sense CDN ?>
El primer sopar es durà a terme divendres, 21 de juny i posteriorment els dies 5, 12, 19 i 26 de juliol.
El projecte és una iniciativa de l'Escola de Cuinade l'Escola Pia i la mateix Escola Pia, i té com a objectiu oferir un menú degustació creat amb els millors productes de proximitat, en el que s’hi uneix la música en directe de joves igualadins i una exposició d’obres artístiques a càrrec de l’Escola d’Art gaspar Camps. Tot plegat en el marc d’un claustre centenari, del segle XVII, que ho converteix en una experiència extraordinària.
El menú degustació
Creat per Gerard Ninot i Joan Alpuente, el menú degustació és un punt de trobada entre la cuina clàssica i la cuina d'avantguarda. Dues cuines que es fonen per fer fruir al comensal en aquest entorn màgic i enigmàtic.
El viatge gastronòmic començarà amb un còctel de benvinguda, tot seguit es podrà gaudir d'una sèrie d’aperitius que faran despertar als participants un seguit d'emocions. Es seguirà amb el peix i la carn, els protagonistes de la nit i, finalment , s'entrarà en el món dolç, ple de sorpreses.
Al final del sopar i mentre es gaudeix de l'actuació en directe, es podrà prendre un cafè i alguna copa per acabar d'animar la nit.
Actuacions en directe
Pel que fa a les actuacions, cal dir que el dia de l'estrena dels Sopars al Claustre es comptarà amb la presència d'Enric Verdaguer, un jove Igualadí amb gran projecció que està treballant amb la publicació del seu primer disc.
També es comptarà amb la participació de la guanyadora del concurs Teenstar 2012, Ariadna Bonet que formarà duet amb el guitarrista Cels Burgès; Joaquim Font, pianista de l'Escola de Música i de l'Escola Pia; i Judith Robles, cantant de jazz també de l'escola de música.
Preu i reserves
El preu de la vetllada és de 45 € tot inclòs i les reserves es poden fer trucant al 633 59 23 40 o escribint un correu a nitsalclaustre@escolapia.cat