//Plugins sense CDN ?>
Es calcula que el treball de recerca tindrà una durada d’un any donat l’extens territori que comprèn el municipi d’Òdena. Per una banda, el treball recollirà el patrimoni ja indexat en anteriors treballs i per altra banda, s’afegiran nous elements que es catalogaran per primer cop. La voluntat és recollir tot tipus d’element de valor patrimonial com edificis, arbres d’interès local, fonts, esglésies, indrets naturals...
Per aquesta segona part de nova recerca, l’Ajuntament d’Òdena va convocar a diferents sectors de la població com pagesos, propietaris i ciutadans que viuen a l’entorn rural. L’objectiu era informar-los del treball i encoratjar-los a participar en l’inventari aportant dades, informacions, noms o indrets, ja que ningú millor que ells pot conèixer aquesta realitat.
L’acte, que va estar dirigit pel Regidor d’Urbanisme, Pep Solé i la Regidora de Cultura, Ramona Vila, va comptar amb la presència de Josep Solé, gerent de la Direcció del Servei de Patrimoni de la Diputació de Barcelona i Joan Closa, cap del mateix servei.
L’acte va ser molt participatiu ja que va comptar amb les aportacions de molts propietaris i de l’equip tècnic de la Diputació, encapçalat per la historiadora Raquel Lacuesta i l’arqueòleg Àlvar Queixal. Els professionals participants van ser Manel Julià (arquitecte i arqueòleg), Margarita Costa (doctora arquitecta) i Josep Girbal (biòleg de la UAB) membres de l’Equip Redactor de l’Inventari.
vilarrubias
Igualada
23 de febrer 2012.08:56h
fantàstic !