//Plugins sense CDN ?>
El primer Pieradegusta, organitzat per l'Ajuntament, junt a Vadefoodies, amb el suport d'operaris municipals, la policia local, TV Piera i Ràdio Piera, va acabar amb un èxit rotund. Ja a l'hora dedinar s'havien esgotat gairebé les existències.
Piera va estrenar el passat dissabte el seu festival gastronòmic, el Pieradegusta. Es tracta d'una proposta lúdica i gastronòmica que va voler reunir en una mateixa jornada restauradors, productors i persones rellevants del món gastronòmic de Piera. Va arrencar a 3/4 de 12 del migdia i fins al final de la jornada hi va haver una vintena de parades al carrer amb una àmplia oferta de menjar i beure. L'objectiu principal de la iniciativa va ser que els pierencs poguessin tastar plats diversos a preus populars. Es van superar les previsions i expectatives. A l'hora de dinar la majoria dels expositors havien exhaurit les existències, que van haver de renovar per poder acabar la jornada amb una mitjana de 10.000 tapes servides.
Una jornada reeixida, que va oferir un programa d'activitats molt variades dins de l'àmbit gastronòmic, tallers i xerrades, que es va complementar amb els concerts oferts per grups pierencs. El concert vermut de la 1 va estar amenitzat pels músics pierencs Saidax (Aïda López), presentant temes del seu nou àlbum, i el Pubill del Raval, que va engrescar el públic amb un repertori molt original i divertit.
Ja a la tarda, es va fer el berenar a base de pa amb oli i xocolata i cata de cava sensorial, a la Sala d'Exposicions Municipal, amb el guiatge de Jaume Vilaseca i l'acompanyament del violoncelista Edmon Bosch. Entre les propostes del vespre, showcooking i reconeixement a la tasca professional de tres veïns que han excel·lit en diversos àmbits relacionats amb la gastronomia: Miquel Guarro, Josep M. Mora i Jaume Vilaseca. Per finalitzar, concert amb un altre dels grups pierencs, Gall Mut, a la plaça del Peix i fi de festa amb música del DJ Marcos.