TORNAR

Un pierenc guanya un concurs de cuina

Èric Andrada guanya el IX Concurs "De la mar als fogons"

cultura
Diumenge, 10 març 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El pierenc Èric Andrada ha guanyat  el IX Concurs "De la mar als fogons", un concurs adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya, d'entre 16 i 26 anys.

Èric Andrada amb el premi

Èric Andrada

L'Escola de Hoteleria i Tursime de Cambrils va acollir,l'entrega de premis del concurs 'De la mar als fogons', emmarcat en les Jornades de la Galera. Eric Andrada va guanyar aquesta novena edició amb la recepta de 'caneló de galera amb romesco cruixent de pelut amb arena de llina'.

El concurs 'De la mar als fogons' va adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya i joves d'entre 16 i 26 anys que hagin treballat en restaurants de Cambrils. L'objectiu del concurs era que els estudiants fessin una recepta que tingués com a element central la galera. Per elaborar-la, els concursants rebien 26 ingredients bàsics i podien aportar 6 ingredients més que necessitessin per fer el plat que presentaven a concurs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.