TORNAR
PUBLICITAT

El present i el futur de la cuina catalana, a Igualada

Martina Puigvert, Premi Xef Jove 2024 Guia Michelin; Gessamí Caramés, presentadora del programa ’Cuines’; i Lluc Crusellas, millor mestre xocolater del món, són els convidats d’una nova trobada del cicle ’Converses’ de l’AnoiaDiari

cultura
Dimecres, 4 setembre 2024. 10:28. Redacció AnoiaDiari.

La cuina serà la protagonista de la pròxima sessió del cicle 'Converses' de l'AnoiaDiari. La cuina catalana viu, des de fa uns anys, un moment esplendorós, amb un gran prestigi i reconeixements internacionals. Alguns dels millors cuiners del país, conversaran a Igualada sobre el present i el futur de la cuina catalana. La cita serà el dimarts 24 de setembre, a 2/4 de 8 de la tarda, al Teatre Municipal Ateneu, on la periodista igualadina Judith Càlix, directora de la revista 'Cuina', conversarà amb tres dels grans joves talents de la cuina catalana del moment: Martina Puigvert, cap de cuina del restaurant Les Cols i Premi Xef Jove 2024 de la Guia Michelin; Gessamí Caramés, xef del seu restaurant Meleta de Romer i presentadora del programa 'Cuines'; i Lluc Crusellas, guanyador del premi al millor mestre xocolater del món al prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters del 2022.

Martina Puigvert Gessamí Caramés Lluc Crusellas

Pròximes converses

El cicle 'Converses' es reprendrà, el divendres 4 d'octubre, amb una xerrada entre Narcís Bardalet, un dels especialistes en medicina legal i forense més destacats de l'estat i la periodista Clàudia Pujol, directora de la revista 'Sàpiens' i autora, entre altres, dels llibres dedicats a Narcís Bardalet, Diari d'un forense i En l'escena del crim.

El 19 de novembre, conversarem amb el prestigiós investigador i divulgador científic David Bueno, sobre L'art de persistir, que dóna nom al seu darrer llibre, on tracta sobre com aprendre a gestionar el canvi i la incertesa. Bueno ha centrat gran part de la seva trajectòria professional en la genètica del desenvolupament, la neurociència i la seva relació amb els processos educatius.

Aquestes converses compten amb la col·laboració d'Ara Llibres, i amb el suport de diverses entitats, empreses i institucions: MIPS Fundació Privada, Comercial Godó, Pel i Ploma, Printhing, Labin, Bernadet Logistics, Silence Igualada, Curtidos Badia, Aigua de Rigat, Gràfiques Vilanova, RecStores, ABC Leather, Consorci Sociosanitari d'Igualada, Calaf Grup, Àuria Grup, ELM Serveis Industrials Electricitat, Ràdio Igualada, Àrea Publicitat, La Sala, EventsTeatre Municipal Ateneu i Ajuntament d'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.