//Plugins sense CDN ?>
Tradicionalment, el tortell de Reis porta fruita confitada o pinyons. No obstant això, en l'actualitat moltes famílies opten pels tortell de trufa, nata o crema, segons detalla la Pastisseria Pla d'Igualada. 'Encara que el massapà sigui el més tradicional i que també es vengui, avui en dia la gent opta per altres gustos'.
La pastisseria Garriga apunta que fa uns anys les mides dels tortells 'eren més grosses però ara la gent vol quantitats més petites'.
Segons afegeixen els responsables del Garriga, 'la part de salats també es demana molt per la festa de Reis, ja sigui pel dia 5 o pel 6'. En general, les persones encarreguen barres farcides i canapés.
Els encàrrecs
Pel que fa a les vendes, Òscar Pastisser assegura haver reduït un 20% la producció de tortells en comparació amb l'any passat. Així i tot, el pastisser intueix que, la il·lusió de la festa 'portarà a moltes persones a comprar dolços, encara que sigui sense encàrrec'.
En aquest sentit, la Pastisseria Pla també afegeix que la venda directa del dia 5, sense previ encàrrec, representa un gran benefici per l'establiment. A més, Pla compta amb un nombre d'encàrrecs similar al de l'any anterior.