TORNAR
PUBLICITAT

Royo, Sala, Vila i Morera, Rosell i Molina al SARTC 2010

El Supermercat d'Art de l'Anoia ja té padrí: Lluís Llongueras

cultura
Dimarts, 7 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja és tradicional que el Supermercat d’Art de l’Anoia sigui apadrinat per un personatge conegut i relacionat amb el món de l’art. Enguany el padrí del SARTC’10 serà Lluís Llongueras, perruquer i artista. A més de ser un reconegut estilista arreu del món, compagina la seva activitat amb la realització d’escultures. També ha fet fotografia, disseny, moda, decoració, arquitectura... Llongueras serà al SARTC’10 el dia de la seva inauguració, el proper divendres 17 de desembre. D'altra banda, continuem amb les petites entrevistes als diversos artistes que participaran al Supermercat. Avui us n'oferim cinc més...

Obra d'Olga Molina

Obra de Carles Rosell

Obra d'Anna Vila i Sandra Morera

Obra de Maima Sala

Obra d'Enric Royo

ENRIC ROYO

La meva obra és... color, mediterrani, la festa, l'alegria...

A través de l'art puc... transmetre bones vibracions, olors de la vida, explorar la figura femenina.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... qualsevol passejada per la ciutat on hi ha gent.

MAIMA SALA

La meva obra és... és un conjunt de construccions fetes a través del 'collage' de papers nous o utilitzats, amb l’objectiu d'aconseguir noves imatges que em facin sentir millor a mi i a qui ho mira.

A través de l'art puc... treure sentiments i expressar coses que d’altres maneres no sabria com fer. L’art em fa sentir bé. Sento que trec tensions i mal rotllos i ajuda a relaxar-me.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... les petites coses, ja que qualsevol cosa que hagi ideat, creat, inventat, dissenyat, construït... una persona del no res o reciclat, reconstruït, reinventat... alguna cosa ja existent, ho podem considerar art.

ANNA VILA I SANDRA MORERA

La nostra obra és... una barreja de pintura sobre un element natural i fotografia.

A través de l'art podem... unir les nostres creacions i tenim l’oportunitat de mostrar al públic unes pedres insòlites.

L'art en la vida quotidiana el trobem... en uns còdols de platja.

CARLES ROSELL

La meva obra és... un tempteig esforçat per desvetllar la multiplicitat de matisos filats a través de l’existència humana i dels seus territoris.

A través de l'art puc... aproximar-me a les realitats dels mons més subtils i sentir-me’n part, si de cas, del veritable batec.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... redós de qualsevol instant en el qual es produeix la simpatia entre la mirada i l’emoció, de vegades de forma fortuïta i d’altres, perquè vessa el pòsit dels dies.

OLGA MOLINA

La meva obra… és precisament una barreja de realisme i quotidianitat. Procuro valdre’m d’aquests conceptes per expressar-me amb sensibilitat i franquesa.

A través de l’art puc… entendre millor el món. La familiaritat de les coses, persones o paisatges m’hi ajuda, ja siguin properes o llunyanes, semblants o diferents a mi. Quan les retrato de forma espontània i essencial, tot acaba prenent un altre sentit.

L’art en la vida quotidiana el trobo a… tot arreu. La meva obra traspua quotidianitat. M’agrada que en els meus quadres hom hi pugui trobar allò habitual, familiar, i que com a mi el pugui acabar encisant.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.