TORNAR

Sopar de tancament del Pessebre Vivent de Prats

Clausura de la 38a edició

cultura
Dimarts, 3 febrer 2009. 17:27. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Unes 150 persones van assistir, dissabte al vespre, al tradicional sopar que cada any tanca la temporada del Pessebre Vivent. La sala polivalent es va omplir de gom a gom amb els col·laboradors del popular espectacle nadalenc.

El sopar

L’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra, entitat que organitza el Pessebre Vivent, es va encarregar també de la preparació del sopar, el menú del qual va consistir en pinya amb pernil, confit d’ànec amb prunes i melmelada de gerds, mel i mató, cafès i licors.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.