TORNAR

Teatre Nu estrena "Estimadíssims malvats" al Teatre Tantarantana

L’espectacle, que parla de la crueltat de les cançons tradicions, es podrà veure des del 13 de setembre

cultura
Divendres, 8 setembre 2023. 12:07. Redacció AnoiaDiari.

La companyia Teatre Nu porta al Teatre Tantarantana la seva darrera obra "Estimadíssims malvats". L'obra posa de manifest la crueltat de les cançons tradicionals i de les històries que expliquen. L'espectacle ens confronta amb tragèdies que ens han arribat a través de cantarelles populars i que s'han acabat convertint en festa de manera inconscient. L'obra explora com la banalització del mal ha influït en la construcció de la nostra societat.

L'espectacle és protagonitzat per l'actor Jordi Vidal i la compositora Laia Vallès, que signa l'espai sonor i els arranjaments.

Després de l'èxit de Guillermotta, Vidal s'enfronta amb el repte d'interpretar una història íntima i colpidora que ens enfonsa en els seus orígens familiars i condueix el públic a una profunda reflexió sobre com la frivolització del mal ha construït alguns dels pilars de la nostra societat. Els fets dolorosos i els personatges malvats han passat de ser tragèdia a alegria quan s'han convertit en cançó, transformant el mal en una festa.

L'espectacle explica amb detall i cruesa les històries que s'amaguen darrere de cançons que tothom coneix. I ho fa a través de la veu d'en Jordi Vidal i la creació de l'espai sonor i els arranjaments de Laia Vallès, que ha passat els temes populars pel seu filtre personal molt influenciat tant per la tradició com per la música electrònica.

L'obra també compta amb una escenografia de Llorenç Corbella que omple l'espai escènic de cordes que engabien els protagonistes. Víctor Borràs, autor i director de l'obra, explica que "vivim envoltats d'històries i cançons que tenen un origen traumàtic i dolorós. Des de sempre m'ha sobtat com cantem amb alegria fets absolutament traumàtics i he volgut plantejar dalt de l'escenari els interrogants que se'm presenten".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.