//Plugins sense CDN ?>
El micromecenatge és necessari, avui en dia, per tirar endavant un projecte de magnituds importants i, per això, Terratombats ha optat per adherir-se a Verkami. 'Al valorar les opcions de finançament que teníem sobre la taula, no ens va tremolar el pols i vam decidir apostar cegament pel micromecenatge, ja que creiem fermament que encaixa amb la nostra filosofia de proximitat amb la gent que escolta la nostra música', explica Ricard Carles, la veu del grup.
Terratombats farà ús del micromecenatge perquè aquesta fórmula permetrà al grup continuar treballant en l’autoedició de materials. Carles afegeix que el grup prefereix 'tenir un deute amb els nostres i poder-lo salvar amb la nostra música, que no pas haver de recórrer a cap entitat financera'.
Un pressupost de 4.000€
La xifra que Terratombats pretén aconseguir suma un total de 4.000€, que servirà per a l’enregistrament dels temes, la masterització del disc, el disseny i la maquetació, la fabricació del primer tiratge del digipack, el material de promoció, els enviaments, l’edició de material de marxandatge, la gravació d’un videoclip promocional i les despeses de Verkami.
Els grups de l'Anoia a Verkami
Tal i com va publicar aquest mitjà, la comarca de l'Anoia compta amb diversos grups i bandes de música que han aconseguit el finançament per als seus projectes a través de la plataforma Verkami. El projecte audiovisual d'Aixina Produccions, el llibre de poesia de Marc Freixas, i els treballs de Faèrica i de Mínnim han estat finançats, o encara estan en procés, per mitjà del micromecenatge.