//Plugins sense CDN ?>
Aquest dissabte 23 de juliol Calaf celebrarà una nova edició de la jornada gastronòmica Tasta la plaça. L’acte, que s’organitza en honor al patró Sant Jaume, arribarà, enguany, a les sis edicions, després d’estar dos anys sense fer-se per culpa de la pandèmia.
La Plaça Gran de Calaf s’omplirà, a partir de les vuit del vespre i fins a la mitjanit, amb un total de tretze restauradors i productors de l’Alta Segarra que oferiran una gran varietat de productes del territori.
Per a poder-hi participar s’haurà de comprar un tiquet de 10 euros i, amb aquest, s’entregaran 8 monedes de cartó amb les quals es podran adquirir les tapes dels diversos punts de venda.
Els establiments que participaran en l’edició d’enguany són Can Kassoles, La cuina del mercat, Fusió, El Racó de Sant Martí, Territori de Masies Coop., Ecoment, L’hora Lliure, Fonda Can Llobet, Formatge Veciana, restaurant Folls, La diferenta / Exibis vins, la Senalla i Celler Comalats.
L’ambaixadora de l’acte serà la xef del restaurant Semproniana de Barcelona, Ada Parellada, que durant la jornada signarà i sortejarà el seu llibre de receptes.
La vetllada estarà amenitzada per la música en directe d’Eloi Estany al piano i Virginia West a la veu i la guitarra.