TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Tous organitza un 'stage' musical per a joves de cinc dies, aquest estiu

Anirà acompanyat de tallers, amb el suport dels professors de l’Escola de Música de Tous

cultura
Dijous, 18 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'estiu no és impediment perquè l'activitat cultural de Tous es ralenteixi. A més del conegut Festival de Llegendes, el poble acollirà també jornades de formació musical, que conclouran amb un concert: 'L'Estiu Sona a Tous'.

PUBLICITAT

Durant cinc dies, del 8 al 12 de juliol, la vila anoienca acollirà el curs d'estiu 'L'Estiu Sona a Tous' a la Casa de cultura Cal Frarés -seu de l'Escola de música de Tous. El curs va adreçat a tots els nens/es, nois/es nascuts entre el 2006 i el 2010 que hagin cursat com a mínim dos anys de qualsevol instrument i vulguin, durant una setmana, experimentar, aprofundir i consolidar tot allò que han anat aprenent al llarg del curs.

Cal Frarés, seu de l'escola de músicaL'stage s'allargarà de dilluns a divendres de 10 del matí (amb possibilitat d'acollida gratuïta des de 2/4 de 9) a 6 de la tarda amb una pausa al migdia per dinar i anar a la piscina. Hi haurà dos tallers de tarda, un amb els professionals del Teatre Nu i un altre de Percussió corporal amb la professora Neus Carles. I finalitzarà amb un concert obert al públic el divendres a la tarda.

En aquest 'stage', els seus participants podran millorar aspectes tècnics a través del treball en grup; aprendre a tocar amb altres companys dins d'una mateixa secció; descobrir l'experiència de formar part d'un conjunt instrumental complet i de tocar en concert. Una manera divertida i diferent de continuar amb la formació musical durant les vacances: el pla d'activitats està pensat per tal de poder combinar les hores d'assaig amb activitats de lleure.

Eva Martínez, directora

La direcció anirà a càrrec d'Eva Martínez amb el suport de Núria Bisbal; ambdues professores amb una llarga experiència en el món de la docència i la pedagogia. A més, tindrà al darrera tot l'equip de professors de l'Escola de Música de Tous ja que està organitzat conjuntament per la mateixa escola de música i l'Ajuntament de Sant Martí de Tous. Per informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb la organització a través de l'adreça stageinstrumental.tous@gmail.com fins el proper divendres 31 de maig.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.