TORNAR

La visita nocturna a l’exposició 'Modificacions' omple de públic jove el Museu d'Igualada

cultura
Dissabte, 18 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dilluns passat es va realitzar una visita nocturna al Museu de la pell d'Igualada, amb una gran resposta per part del públic jove, ja que prop de 100 persones van seguir-la de forma fluïda al llarg de la nit. En concret, els assistents van observar de forma gratuïta l'exposició 'Modificacions. Art i identitat en el cos humà', a més de comptar amb la presència d'experts del món del tatuatge i del pírcing, i l’actuació del DJ Subterrani.

La iniciativa, organitzada pel propi Museu de la pell i la Kaserna, és fruit d’un nou plantejament per tal de dinamitzar els espais culturals i apropar el museu als joves mitjançant aquestes noves propostes i ofertes d’activitats. Amb l’objectiu d’acabar amb la idea que tenen els joves dels museus com espais avorrits, on es va per obligació dels estudis, els impulsors van decidir muntar una exposició amb una temàtica d’interès juvenil i oferir l’oportunitat de visitar-la per la nit.

'Modificacions'

L'exposició fa una introducció històrica on explica que la moda actual de pírcings i tatuatges es remunta en el temps i en les més antigues cultures i ètnies, (s’han trobat mòmies del neolític amb tatuatges i forats a les orelles), la modificació del cos i el bodyart s’estén a diferents indrets del planeta. També s’ofereix informació sobre les qüestions que cal tenir en compte alhora de fer-se un pírcing o un tatuatge.

La visita nocturna va comptar amb l’experiència d’un tatuador on mostrava el estris que s’utilitzen per fer aquestes modificacions i on assessorava sobre mesures higièniques que cal prendre, estacions de l’any on és més recomanable fer-se un tatuatge, aconsellar quines parts del cos són les més idònies i poder veure alguns dels seus treballs amb material fotogràfic. A més, assistents van poder gaudir de la música que va punxar el DJ Subterrani amenitzant l’estada tot prenent un refresc.

L'exposició es podrà veure al Museu de la pell fins al 13 de setembre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.