TORNAR
PUBLICITAT

Xarxa Igualada porta 'El món d’Irene' de Pep López a l’Ateneu

Aquest espectacle musical acosta als infants històries i contes sobre els valors, els conflictes, l’ambició, l’autoestima, la mort i altres conceptes

cultura
Dissabte, 12 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Cada any, a les vigílies de Santa Cecília, el grup Xarxa Igualada i l’Institut Municipal de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada es posen d’acord per portar a la nostra ciutat un espectacle musical de qualitat, adreçat a les famílies. Per aquest diumenge 13 de novembre, a un quart d’una del migdia, han programat l’espectacle d’en Pep López i Sopars de duro, 'El món d’Irene'. Aquesta proposta musical es presentarà al Teatre Municipal l’Ateneu i compta amb el suport de Cultura en Gira, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Pep López

El preu de les entrades és de 5 € i de 4 € per als socis. Hi ha venda anticipada d’entrades de 7 a 8 del vespre del dissabte i des d’una hora abans de l’espectacle al vestíbul de l’Ateneu.

Pep López

En Pep López és un músic i productor d’espectacles destinats especialment al públic familiar i infantil. Les seves produccions han creat un estil únic i són un punt de referència històric per les noves fornades d’animadors. Guanyador del Premi ARC 2002 per la seva trajectòria artística en l’apartat d’espectacles familiars , nominat pels premis 100%, a Osona i guanyador del premi ARC 2004 al millor espectacle de públic familiar de l’any 2004. Cursa estudis humanístics a la Universitat Oberta de Catalunya, estudis musicals al Conservatori Superior de Música a Barcelona, Taller de músics i Aula de Jazz de Barcelona, i diversos tallers de bluegrass i música tradicional a Boulder, Colorado amb Pete Wernick, (USA).

El món d’Irene

El món d’Irene completa la trilogia formada per Un llençol d’estels i El racó dels avorrits, tots tres presentats a Igualada. És també un espectacle en format de concert multimèdia (adaptat a persones sordes mitjançant el llenguatge de signes català i amb un lema “sentir és millor que escoltar”) que, amb quatre músics en directe ofereixen novetats en el món sonor que ens acosta a diferents històries i contes curts amb un contingut sobre els valors, els conflictes, l’ambició, l’autoestima, la mort i altres conceptes que sovint no es mostren als infants.

L’espectacle ha aconseguit per aquesta producció la construcció d’un Cristall Baschet original i del qual només hi ha 65 instruments en tot el món. Incorpora al mateix temps, el Guzheng i l’Udú africà com altres instruments poc convencionals. En quatre pantalles de vídeo s’exposen en segon pla il·lustracions, imatges i accions que reforcen el contingut dels textos de les cançons cantades. L’edat recomanada és a partir de 6 anys.

Músics i actors

Pep López: veu, guitarra i Cristall Baschet. Pep Collell: bateria, programacions percussió, Udú. Guillem Costa: Baix. Joan Andreu Reyes: piano i Guzheng. Actors virtuals: Cesc Sánchez. Veu en Off: Carme Canet, Joan Crosas. Adaptació al llenguatge de signes: Judit Farrerons (Assertim). Músics virtuals: Carol Duran (violí) Guillem Cuní (Ulliean Pipe), Coral de l’ Escola de Música de Manlleu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.