TORNAR

El Zoom desvetlla els ingredients de l’èxit dels programes de cuina

El festival i AnoiaDiari organitzen una taula rodona amb Ada Parellada, Míriam Pina, Rosa Torres, Gessamí Caramés, Arnau París i Ivan Surinder

cultura
Dimecres, 23 novembre 2022. 13:23. Redacció AnoiaDiari.

“Quins són els ingredients per fer un programa de cuina amb èxit” és el títol de la xerrada que es farà aquest divendres, 25 de novembre, a les 7 de la tarda, a l’Ateneu Igualadí, dins la programació del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya. L’acte és organitzat pel mateix festival i l’AnoiaDiari.

Geessamí Caramés, amb Marc Ribas, al La conversa estarà moderada per la cuinera Ada Parellada i comptarà amb la presència de diferents representants de coneguts programes de cuina. Entre els ponents hi haurà Míriam Pina, directora del programa de Joc de Cartes, Rosa Torres, directora del programa Cuines, acompanyada de la cuinera i presentadora del mateix programa, Gessamí Caramés, el cuiner i guanyador de la 9a edició de MasterChef, Arnau París i el cuiner i presentador del programa Cocina Índia, del Canal Cocina.

Arnau París és la darrera incorporació del programa

L’acte és gratuït, tot i que caldrà reserva prèvia a la web del festival.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.