TORNAR

Unes 30 empreses participen en el dinar tecnològic de la UEA

Es va presentar l’acord de la patronal amb Vodafone

economia
Dimecres, 4 març 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Vodafone s'ha ofert per a resoldre els problemes de connectivitat de la comarca, en un pacte amb la Unió Empresarial de l'Anoia. Era una de les propostes davant les queixes de les empreses que es troben en els punts més aïllats i que veuen la seva competitivitat afectada per problemes en les telecomunicacions

Una trentena d'empreses van participar el passat 26 de febrer del dinar tecnològic que organitzava la Unió Empresarial de l'Anoia arran de les mancances en telecomunicacions que s'han detectat arreu de la comarca. La cita, que va tenir lloc al Mas dels Vivencs, va comptar amb una primera part en què es van posar sobre la taula les alternatives que les empreses més aïllades tenen amb el radioenllaç i el 4G (que hauria d'arribar a tots els municipis de la comarca al llarg del 2015) i després del dinar es va parlar d'ofertes més conctetes com els serveis al núvol o l'M2M.

En el dinar es va abordar la problemàtica de les telecomunicacionsLa fibra òptica no arribarà a tots els racons de la comarca i l'ADSL sol ser insuficient en zones aïllades o en polígons industrials. Les empreses veuen condicionada la seva competitivitat amb una limitació tecnològica com la connexió a internet o la comunicació entre seus, entre màquines o fins i tot la cobertura mòbil dins de les oficines o les fàbriques. En aquest sentit, i gràcies a la pressió de la Unió Empresarial de l'Anoia, conscients que la comarca no és prioritària per cap companyia de telecomunicacions, es va buscar que una empresa multinacional apostés pel territori i les seves empreses i oferís solucions específiques de connectivitat. Així la jornada va comptar amb el compromís que la multinacional Vodafone ha adoptat amb el territori, considerant a totes les empreses i industries de la comarca, sigui quina sigui la seva dimensió, com a grans empreses i comprometent-se a donar un servei directe, eficient i amb un sol interlocutor, ja que sovint el problema que tenen les empreses és que no disposen d'una persona de contacte única que els pugui atendre sempre com a referència.

Així, entre els serveis que la multinacional va oferir a les empreses de la comarca, a través de la UEA, s'hi troba: un radioenllaç de 10Mbps simètric amb una garantia del 100% de simetria, la xarxa de 4G un preu molt competitiu, condicions preferencials amb les tarifes Roaming i altres serveis preferencials com a grans empreses. Tota aquella empresa que vulgui més informació sobre aquestes condicions i les alternatives que tenen les zones, empreses i polígons més aïllats amb problemes de telecomunicacions, poden posar-se en contacte amb la UEA.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.