//Plugins sense CDN ?>
Es tracta d'una espaiosa sala de 130m2 amb terrassa i els serveis de: ADSL-wifi, electricitat, calefacció, zones reunions, zona office i neteja, amb un bon ambient de treball, i una situació interessant no només per la singularitat del lloc; sinó per la seva proximitat al centre de la ciutat, la facilitat d’accessos i la comoditat d’aparcament. A més gràcies a la filosofia del projecte que proposa convertir aquest espai en un espai de coworking, o compartit, els joves emprenedors podran formar-ne part a través d'un lloguer molt baix.
Els promotors de la iniciativa busquen amb aquesta acció oferir als emprenedors participar activament en la repoblació del barri del Rec per convertir-lo en la que ha de ser la zona emergent de la nova Igualada.
L'Adoberia, un edifici emblemàtic
L’antiga fabrica que acull ara l'Adoberia va ser en els seus orígens, a principis del segle XIX, una tintoreria que proveïa a l’industria cotonera Igualadina. L’any 1850 va ser venuda a la família Gabarró i reconvertida en adoberia. El 2007 Jordi Ribaudí la va llogar als seus propietaris i va iniciar la restauració de les seves tres plantes per convertir-se avui en un dels referents de la recuperació del barri del Rec.
L’Adoberia és coneguda per ser la seu de l’Estudi Ribaudí i de l’empresa Recstores. També per les diverses activitats culturals i festives que s’organitzen a la seva planta baixa; la sala de les voltes. També perquè acull la botiga de SIta Murt en les edicions del Rec.0.
Es pot visitar la web dedicada a la divulgació de l’edifici a www.adoberia.org , on a més de d’informació d’aquesta iniciativa s’hi poden trobar moltes de les accions que s’hi ha realitzat aquest anys.
Segons entenc la discriminació per sexe i raça no esta admès i perquè per l edat si? Ho ets emprenedor o no n ets.
Quina mania de parlar de joves emprenedors,amb la edat com a condició... Llegir més ineludible , com si el valor de emprenedor fos exclusiu de la edat. Es evident que la joventut es un plus pero la experiència i el talent de la maduresa, es inqüestionable y sempre suma positivament en totes les iniciatives-.
Roser
25 d'octubre 2013.13:42h
Totalment d’acord amb tu Jaume... en general, a la majoria de mitjans trobem les paraules emprenedor i jove, associades. Crec que hauríem de parlar de ”persones emprenedores”... incloent... Llegir més també l’aspecte de gènere, sense fer referència a l’edat. Sempre hi ha hagut, i actualment encara més, persones que es plantegen l’emprenedoria després de diversos anys d’experiència en la seva professió.
En la presentació d’aquest llibre www.librosdecabecera.com/el-ocaso-del-empleo parlaven que aquí tenim un 5% d’emprenedoria i als Estats Units, un 50%. Evidentment les condicions i facilitats són diferents... però l’actitud i els aspectes culturals no contribueixen a fer-lo créixer.