//Plugins sense CDN ?>
Per Tagliabue 'ha estat divertit' poder convertir l'adoberia de Curtits Farrés, ara en desús, en una Pop up store. En concret la que ha servit per donar cabuda als dissenyadors independents que hi venen els seus estocs (Miriam Ponsa, Txell Miras, Toni Francesc, Josep Abril, Anaid Kupuri, Visual Poetry Barcelona, Dutch Delight,Gorni Kramer,Jordi Rafart, The Who i Veneno en la Piel).
Benedetta Tagliabue ha explicat en declaracions a l'Anoiadiari que ha dissenyat l'espai amb elements arquitectònics, elements del seu taller i una peça molt especial 'que és una caseta on s'hi va projectar una pel·lícula molt personal de Bigas Luna' i que ha servit a l'arquitecta per retre-li homenatge al director, mort recentment. En aquest espai hi podem contemplar uns grafittis amb la inscripció 'Love to Bigas Luna', que van fer els fills i nebots de la mateixa arquitecta.
Tabliabue també ha afirmat estar 'molt contenta de ser a Igualada', una ciutat en la que ha dit 'se sent com a casa', on hi ha el cementiri on hi ha enterrat Enric Miralles, la seva parella i on encara hi conserva contactes de petits tallers de ferro, etc. que van col·laborar amb el seu estudi d'arquitectura.
Benedetta Tagliabue és una arquitecta d'orígen italià establerta a Catalunya. Actualment és la cap de l'Estudi Miralles Tagliabue EMBT. Tagliabue és una figura internacional del món de l’arquitectura. Les seves obres són reconegudes per la seva sensibilitat i sentit orgànic. Les seves obres més destacades són el Parc de Diagonal Mar, la rehabilitació del mercat de Santa Caterina de Barcelona, les oficines de Gas Natural, l’escola de música d’Hamburg, la restauració i ampliació de l’ajuntament d’Utrech i el premiat parlament d’Escòcia. També va ser molt admirat el projecte d’arquitectura efímera del pavelló d’Espanya de l’Exposició Universal de Shangai del 2009.