TORNAR

La Cambra a l’Anoia i la Fundació Impulsa s’uneixen per promoure la formació professional a la comarca

L’acord de col·laboració ha estat signat pel president de la Cambra a l’Anoia, Xavier Badia, i el president de la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs

economia
Dimarts, 9 abril 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia i la Fundació Impulsa signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar iniciatives en l’àmbit de la formació professional dirigides al jovent de la comarca i permetre assolir els objectius de responsabilitat social corporativa de les empreses.

El text de l’acord, que ha estat signat pel president de la Cambra de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia, Xavier Badia, i el president la Fundació Impulsa, Carles Cuyàs, és el primer pas per establir un programa d’acció comú entre totes dues entitats que promogui sinergies i ofereixi suport mutu per tal que es puguin compartir recursos i potenciar el treball en xarxa.

En concret, ambdues entitats s’emplacen a col·laborar mútuament per al desenvolupament de projectes i programes relacionats amb la formació professional, amb la formació transversal i l’acompanyament de l’alumnat i el mentoratge de la Fundació Impulsa i l’enfortiment del teixit empresarial de l’Anoia.

Amb aquesta aliança, la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia reafirma el seu compromís amb la formació i professionalització, amb l'objectiu de contribuir al creixement social i econòmic de les empreses locals. En aquest sentit, l'acció de la Fundació Impulsa en la promoció de la igualtat d'oportunitats per als joves i el seu acompanyament en el seu desenvolupament personal es converteix en una aliada clau per establir sinergies i promoure el seu avanç.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.