//Plugins sense CDN ?>
El Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha engegat un nou programa de cupons d’innovació i assessorament amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial agroalimentari de la comarca.

La proposta s’emmarca en el projecte ‘Anoia, del camp a la taula’ i vol finançar serveis d’assessorament en innovació de productes, processos, millores tecnològiques, sostenibilitat, gestió i organització.
El pressupost destinat al projecte serà de 12.000 euros repartits entre 2025 i 2026 i els beneficiaris rebran, com a màxim, 1.500 euros cadascun.
Els requisits per sol·licitar aquests ajuts són formar part del sector agroalimentari, tenir la seu social a la comarca de l’Anoia, que faci com a mínim de 2 anys des de la data d’alta fiscal, ser autònoms o empreses de menys de 49 treballadors i estar al corrent amb les obligacions amb l’Agència Tributària, la Seguretat Social i el Consell Comarcal.
El termini per a presentar les sol·licituds és obert fins al 30 de novembre d’enguany i se n’obrirà un altre l’1 de gener de 2026, que durarà fins al 30 de setembre del mateix any. Tota la informació es pot consultar al web del Consell Comarcal de l’Anoia.