TORNAR

Gran assistència a l'acte dirigit a empresaris, autonòms i professionals lliberals organitzat per CiU als Hostalets de Pierola

Amb la participació d'una cinquantena de persones

economia
Dimarts, 6 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president del grup municipal de CiU a Els Hostalets de Pierola, Jaume Trias, va convocar el passat divendres un acte col·loqui amb la presència de la Diputada al Congrés Sra. Imma Riera, especialista en temes econòmics, que va comptar amb l’assistència de més de 50 d’empresaris, autònoms i professionals lliberals.

Durant el col·loqui, es va generar un debat molt interessant gràcies a l'actitud participativa dels assistents, que van posar de manifest la seva gran preocupació per la crisi, i la seva disconformitat per l'actuació del govern municipal encapçalat per ERC posant de manifest que durant tres anys de legislatura l'Ajuntament ha fet adjudicacions d'obres per un import de prop de 5.000.000€, totes elles a empreses forànies. Diverses intervencions van exposar que la causa de les adjudicacions a empreses alienes al municipi ha estat la falta de voluntat política i no pas legalismes d'obligat compliment com volen fer creure els membres del consistori.

A la vegada, una part important dels assistents va reivindicar el compliment del pacte de govern subscrit pels sis regidors del govern municipal, que en el seu punt 3r fa referència a la promoció de vivendes per a la gent jove, en règim de lloguer, com mesura anticrisi d'efectes immediats i que tindria una bona acollida social.

La Diputada, de la seva banda, va fer un exhaustiu repàs a l'actualitat econòmica explicant detalladament les múltiples iniciatives del grup parlamentari de CiU a Madrid que no han estat tingudes en compte per part del govern socialista, posant èmfasi a l'actitud dels 25 diputats socialistes catalans que mai han volgut fer un front català comú i el seu paper d'absolut seguidisme al PSOE. També va exposar els detalls de la tramitació, aquesta vegada sí, a proposta de CiU, de la llei de morositat. Sobre aquesta llei, es va qüestionar la seva eficàcia en aquells Ajuntaments pateixen greus crisis de tresoreria i actualment estan pagant als seus proveïdors amb terminis de 18 mesos.

Durant el debat es va posar de manifest la gran desconfiança dels assistents envers a la capacitat d'en Zapatero i el seu govern per treure al país de la crisi i es va demanar obertament per diversos participants l'avançament de les eleccions generals.

CIU Hostalets de Pierola


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.