TORNAR

Josep Sánchez Llibre: "L'Anoia compta amb uns fonaments industrials importants, però s'ha de reinventar"

Foment del Treball Nacional i la unió Empresarial de l’Anoia aposten ”per la reindustrialització de l’Anoia com a palanca per enfortir el teixit empresarial de la comarca”

economia
Divendres, 27 maig 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Unió Empresarial de l'Anoia ha traslladat a Foment del Treball Nacional les necessitats del teixit empresarial anoienc en una trobada en què també s'ha comptat amb la participació de representants de Fepime, que s'està integrant a Foment.

Joan Mateu, vicepresident de la UEA, ha lamentat la manca d'inversió en el territori que repercuteix en una pèrdua progressiva d'empreses, reclamant que s'obrin les oportunitats d'inversió més enllà de Barcelona. Mateu ha demanat a Foment que lideri un full de ruta per diversificar la indústria per tot el territori de Catalunya: "confiem que la potència de Foment sigui un element accelerador per fer arribar les nostres propostes", ha manifestat el vicepresident de l'entitat empresarial anoienca.

Per la seva banda, el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, s'ha compromès "a treballar pel creixement de la indústria del territori i la seva reindustrialització, i per avançar en una formació professional que ofereixi més mà d'obra qualificada i en línia amb la demanda empresarial". "L'Anoia compta amb uns fonaments industrials importants, però s'ha de reinventar. Tenim les condicions suficients per potenciar la indústria i reindustrialitzar-la", ha manifestat el president de Foment, que ha valorat l'ecosistema empresarial de l'Anoia amb una arrelada tradició industrial, i ha explicat que "de la integració de Fepime a Foment sortiran beneficiades les pimes, microempreses, autònoms, empreses familiars, i en general el teixit empresarial de la comarca, el qual disposarà d'un suport instrumental més potent per fer-se escoltar".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.