TORNAR
PUBLICITAT

Neix ‘Chef Munné’, una nova línia de paelles amb segell igualadí

Preparats per a arrossos del grup de Paellador, a la venda a Internet

economia
Dilluns, 5 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup alimentari igualadí Paellador ha llançat al mercat una nova gamma de productes d’arròs que només es ven a botigues delicatessen i per Internet. Amb aquest preparat els consumidors poden preparar-se una paella en només 12 minuts. ‘Chef Munné’ es va presentar a la fira internacional Alimentaria, i el producte ha tingut un ressò internacional. Es tracta d’una línia de productes del grup especialista en arrossos que busca una qualitat superior i una elaboració artesanal, gràcies a la recepta del cuiner igualadí Josep Munné. Actualment s’ha posat en marxa una botiga on-line a través de la qual es poden comprar tots els seus productes.

Estand de 'Chef Munné' a Alimentaria

Josep Munné, amb l'arròs a banda

Segons explica Josep Munné, ‘fa 18 anys el Sr. Seuba, un empresari igualadí que acabava de vendre l’empresa de renom ‘Rosdor’ —que es dedicava a produir patates xips—, va decidir introduir-se en el món dels arrossos, i des d’aleshores fins ara la marca ha elaborat diferents línies de producte’. L’última invenció ha estat crear un preparat per a cuinar paelles d’una qualitat superior i destinada a botigues de delicatessen. Actualment hi ha quatre varietats diferents de producte: rissoto de ceps, arròs a banda, arròs negre i fideuà.

Una recepta original

Josep Munné, creador de la recepta que ha permès desenvolupar la línia ‘Chef Munné’, confessa que la cuina és la seva gran passió. Fa tres anys que l’empresa està treballant en l’elaboració d’aquest producte: ‘El Sr. Seuba em va convocar en un restaurant, allà hi havia 17 cuiners i cadascú va elaborar la seva paella; finalment la meva va ser la guanyadora, juntament amb la d’un altre cuiner, i vam començar a treballar en el projecte’.

El grup Paellador té actualment més de 60 treballadors i fa tota la producció a la ciutat. La ubicació de l’empresa a Igualada no representa per als empresaris de Paellador cap handicap a l’hora de fer negocis o trobar gent preparada per entrar a treballar-hi. Actualment l’empresa exporta els seus productes arreu i posa una especial atenció amb les relacions comercials amb França.

Les paelles, per Internet

Actualment s’ha posat en marxa un Facebook i una botiga on-line, on es poden comprar tots els productes de la línia ‘Chef Munné’. Les noves tecnologies són molt importants per a la difusió del producte, i en una conjuntura com l’actual les empreses han de seguir innovant, trobar nous segments de mercat i aplicar totes les tècniques per continuar venent.


3 Comentaris

a

albert

5 de juliol 2010.17:55h

Respondre

amb perdó però caram quins preus per ser finalment un menjar preparat de llauna...

J

Jordi

5 de juliol 2010.16:22h

Respondre

Sóc consumidor de Paellador i jo he vist he vist cartes amb català ...

A

Andreu

Igualada

5 de juliol 2010.15:46h

Respondre

Senyors Munné i Seuba, per quan les Paelladors etiquetades en català? Fa vergonya aliena...

:(

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.