TORNAR

El New York Times recomana el cava Bohigas Brut Nature, fet a Òdena, com un dels 20 millors del món

El prestigiós rotatiu inclou el cava de Bohigas en un reportatge sobre els millors vins i caves de l’estiu per 20 dòlars

economia
Dimecres, 21 maig 2014. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El diari New York Times ha seleccionat el cava Bohigas Brut Nature com un dels 20 millors vins i caves del món per a l’estiu. Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat a la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió. Actualment exporta un 90% de la seva producció, i el mercat estranger que més ha crescut el darrer any és precisament el d'Estats Units.

El cava Bohigas s'elabora a Can Macià

La imatge del reportatge del NYT amb els 20 millors vins i caves, entre els quals hi ha el cava Bohigas. (C) Tony Cenicola/The New York Times

En un reportatge titulat “Summer’s Winners: 20 Wines for $20” (Guanyadors de l’estiu: 20 vins per 20 dòlars), el prestigiós diari nord-americà afirma que el cava Bohigas Brut Nature “és lleuger i espumós, saborós i fresc, amb puresa que demana reomplir el got”, alhora que recomana el seu maridatge amb gambes i ostres.

Actualment, Bohigas és present a un total de 17 països de tot el món i el negoci a l’estranger suposa el 89% del total de les vendes. Per al mercat exterior, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci format per cinc cellers de diferents denominacions d’origen.

El mercat estranger que més ha crescut el darrer any és precisament el dels Estats Units, que actualment suposa el 7% de la facturació total, a la vegada que es preveu un nou increment de cara el 2014.

Caves Bohigas, vuit segles d'història a Òdena

Caves Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió.

Caves Bohigas produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior.

A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.