TORNAR

Nou conveni per ajudar a les empreses a internacionalitzar-se

Entre l'Ajuntament d'Igualada i la Cambra de Comerç de Barcelona

economia
Dilluns, 21 maig 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament d'Igualada i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar plegats en el desenvolupament del teixit econòmic de la ciutat, sobretot en el procés d’internacionalització de les empreses.

Signatura del conveni

Josep Francí, Àngels Chacón i Josep Vallès, durant l'acte

Els encarregats de rubricar l’acord van ser el delegat de Cambra de comerç a l’Anoia, Josep Vallès, i la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, Àngels Chacón. A l’acte també hi va assistir Josep Francí, director de delegacions de la Cambra de Comerç.

El conveni té com a prioritat facilitar la internacionalització de les empreses i, per això, es posarà a la seva disposició els serveis de la Cambra referents a l’exportació, l’anàlisi i obertura de nous mercats, així com l’accés a oportunitats de negoci i estratègia internacional. Tot plegat es farà a través de cursos de formació, jornades d’assessorament, etc.

La regidora de Promoció Econòmica, Àngels Chacón, va explicar durant l’acte de presentació del nou acord, que la Cambra compta amb una gran ‘expertesa a nivell de comerç internacional i, per aquest motiu considerem que és el ‘partner’ ideal per emprendre aquest tipus d’accions’. Chacón va afegir que ‘ara més que mai és molt important el treball conjunt i és bàsic una bona coordinació entre les dues parts per assolir els objectius plantejats’.

La regidora de Promoció Econòmica també va remarcar la importància de la delegació de la Cambra a Igualada per que ‘això facilitarà la tasca de les empreses i agilitzarà el procés’.

Per la seva banda, Josep Vallès, delegat de la Cambra de Comerç a l’Anoia, va remarcar que el conveni ‘ inclou a totes les empreses tant si són membres del Club Cambra com no’, per que ‘l’objectiu del conveni és intentar minvar l’atur actual’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.