TORNAR

A partir de divendres ja es podrà comprar amb iBons a Igualada

Més de 70 comerços ja s’han adherit a la iniciativa, que continuarà oberta

economia
Dijous, 28 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest divendres, 29 d'octubre, els veïns d'Igualada ja podran adquirir i bescanviar els iBons en més de setanta establiments locals, en una iniciativa endegada per l'àrea Comerç Igualada de l'Ajuntament d'Igualada.

PUBLICITAT

Els ciutadans (majors de setze anys i empadronats a Igualada) poden adquirir bons a través de l'aplicació o la web ibonigualada.cat. Els bons tenen un valor de 10 euros, dels quals els ciutadans només n'hauran de pagar 6 i els 4 restants els subvenciona l'Ajuntament d'Igualada. Com a màxim es poden adquirir 5 bons, que representen un estalvi de 20 euros per al consumidor. Els bons es podran comprar fins a exhaurir existències i es podran utilitzar fins al 12 de desembre.

L'Ajuntament d'Igualada ha emès bons per un valor total de 70.000 euros, que tindran un impacte directe de 175.000 euros en els comerços adherits a la campanya. Fins ara hi ha una setantena d'establiments participants, tot i que des de Comerç Igualada esperen noves adhesions en les pròximes setmanes. Cada comerç podrà disposar d'un màxim de 2.500 euros en bons.

Els negocis que poden participar en aquesta campanya són comerços detallistes, restauració, agències de viatges i serveis de reparació de teixits o electrodomèstics. A la web ibonsigualada.cat es pot consultar la llista actualitzada de comerços adherits.

Des de Comerç Igualada assenyalen que amb aquesta campanya "es vol fomentar la compra en el comerç local, és aquesta una altra eina per a la dinamització del comerç de la ciutat, un dels sectors més afectats per la situació de pandèmia provocada per la COVID-19". Jordi Marcè, regidor del departament, convida els igualadins a participar-hi. "Tant comerços com ciutadans, tots hi guanyem", ha remarcat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.