TORNAR

Els Premis IDEA conclouen la Setmana de la Innovació i transmeten un missatge d'optimisme

Moix Serveis i Obres i Ubiquat Technologies, les guardonades

economia
Divendres, 29 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Anoia va concloure aquest dijous la tercera Setmana de la Innovació que ha estat dedicada a les TIC i al potencial humà. El lliurament dels Premis IDEA a les empreses Moix Serveis i Obres, SL a la millor innovació per la seva depuradora modular i a Ubiquat technologies a la millor nova empresa creada entre el 2008 i 2009 ha posat punt i final a una setmana plena de tallers i conferències que segons Josep Pujadó de l'empresa organitzadora Reimpulsa, 'ha volgut acostar la tecnologia a la innovació i mostrar al públic les eines necessàries per poder innovar'.

Roger Farrés en el taller 7x7

Jaume Catarineu recull el premi a la millor nova empresa

Josep Moix recull el premi a la millor innovació empresarial

Els Premis IDEA, que enguany celebren la 13a edició, tenen la voluntat de reconèixer l'esforç, l'emprenedoria i el risc dels projectes empresarials de la comarca de l'Anoia i compten amb dues categories: La millor innovació empresarial i la millor nova empresa. La gran quantitat de candidatures presentades enguany en ambdues modalitats -15 per a la primera i 14 per a la segona- demostren que 'a la comarca hi ha grans dosis de creativitat que fan pensar que l'Anoia pot tenir un bon futur' com va dir Jordi Riba, tinent d'Alcalde de l'Ajuntament d'Igualada.

Les empreses guanyadores

L'empresa Moix Obres i Serveis es va endur el premi a la millor innovació empresarial 2008/09 per PlantDepur, una depuradora modular que permetrà tractar aigües residuals domèstiques mitjançant plantes depuradores. Aquest producte va destinat a cases aïllades o a petis nuclis de població que no disposen de xarxa de clavegueram.

Per altra banda, Ubiquat Technologies va ser la guanyadora del premi a la millor nova empresa. Jaume Catarineu, CEO d'Ubiquat Technologies, es va mostrar molt content amb el reconeixement i va explicar que l'objectiu de l'empresa és 'millorar la productivitat de les empreses a través de tecnologies innovadores'. Aquesta empresa va néixer el novembre del 2008 i actualment hi treballen 7 persones de formacions diferents, totes altament qualificades.

La tercera Setmana de la Innovació ha estat un èxit d'afluència de públic

Abans de l'entrega de premis es va celebrar el darrer taller de la tercera Setmana de la Innovació que portava per títol 7x7- Eines TIC per a la mobilitat on 7 experts van parlar durant 7 minuts sobre eines que milloren la mobilitat en les empreses i la importància que tenen en el seu desenvolupament.

Un cop acabat el darrer acte, Josep Pujadó va afirmar que 'la tercera Setmana de la Innovació ha estat un èxit tant pel que fa a continguts com per afluència de públic'. Pujadó va voler subratllar dos dels actes celebrats durant aquesta setmana: La conferència 'Innovació i competitivitat' que va fer Xavier Ferràs, director en l'Àrea de la Innovació Empresarial de ACC10 i la conferència ' Gestió de la innovació personal' en la que Jaume Serran va aplicar la Programació Neurolingüística a la innovació. Ambdues van tenir una gran acollida i una resposta satisfactòria per part dels assistents.


1 Comentaris

R

Ramon Costa

Igualada

29 d'octubre 2010.06:55h

Respondre

Podeu consutar el material dels dos tallers 7x7 de TICAnoia a ramoncosta.blogspot.com/2010/10/tallers-7x7-ticanoia-la-setmana-de-la.html

I també els teniu a la web... Llegir més www.ticanoia.cat/articles-mostra-1984-cat-docuteca.htm

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.