//Plugins sense CDN ?>
El dinar va consistir en una degustació de fins a 7 receptes en les quals els cargols de la varietat vinyala eren els protagonistes. L'acte va comptar amb l'assistència de representants del món polític, econòmic i social de la comarca, i també amb la presència de l'actriu igualadina Lloll Bertran i de Pere Tàpies, entre d'altres. La campanya la impulsen el Gremi d'Hosteleria i Turisme de l'Anoia i Publicacions Anoia.
Com va destacar Pere Santos, president del GHITA, a banda de retre un homenatge a aquesta varietat de cargol, l'objectiu és fer promoció econòmica de la comarca, a través d'un producte únic i diferenciat de la resta.
No hi ha dones que els agradin els cargols?
12 homes i cap dona a la confraria...
No hi poden haver dones a les confraries?
Ja va passar en algun jurat per triar la millor recepta de cargols fa un... Llegir més temps!
Marc Domènech
28 d'abril 2010.10:17h
ENHORABONA !!!! MOLTES FELICITATS !!! Per una dinar tant amè, i de qualitat excepcional, ja era hora de que l’Anoia és reivindiqués de manera pública com una comarca de gran qualitat... Llegir més gastronòmica, i ahir va quedar demostrat que no cal que anem gaire lluny a gaudir de la bona cuina, perquè els millors restauradors estan aquí, a casa nostra. Moltes felicitats al Gremi d’Hostaleria per la gran tasca de divulgació que esta fent de l’Anoia. BON PROFIT !!!