TORNAR

El Somiatruites organitza un sopar fet exclusivament amb aliments recuperats

economia
Divendres, 20 setembre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El restaurant Somiatruites se suma a la campanya "Aprofitem els aliments", impulsada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i participarà en el programa d'àpats Gastrorecup. Es tracta d'un programa apadrinat per la reconeguda xef Ada Parellada, i el Somiatruites s'hi suma oferint un sopar especial el pròxim 26 de setembre.

L'esdeveniment, que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre el malbaratament alimentari, oferirà una experiència gastronòmica única amb menús elaborats exclusivament amb aliments recuperats. Aquests productes, en perfecte estat per al consum però descartats per motius estètics, seran utilitzats per crear plats innovadors. Els menús, que no es coneixeran fins al moment de la celebració, incorporaran un element de sorpresa, ja que els comensals no podran triar els plats servits.

En l'edició 2024 del Gastrorecup hi participen més de 50 restaurants catalans, incloent-hi el Somiatruites d'Igualada. Entre ells hi ha el Restaurant Semproniana (Barcelona), Normal (Girona), l'Antic Molí (Ulldecona), Bar Verat (Santa Coloma de Gramenet), Can Perico (Santa Perpètua de Mogoda), Restaurant El Ventador (Barruera), Restaurant Albert Guzmán (La Ràpita), La Boscana (Bellvís), La Cava (Tàrrega), Villa Retiro (Xerta), El Terrat (Tarragona), Cal Ganso (Llorà), l'Escola d'Hostaleria de Girona (Girona) i l'Hotel Pessets (Sort).

Per participar en l'esdeveniment i gaudir del sopar, cal efectuar la reserva prèvia a través del web www.gastrorecup.cat, amb un cost de 15€.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.