TORNAR

La UEA i l'Ajuntament aposten per fer un mentoratge personalitat a autònoms

Aquesta primera edició s’obre a un màxim de 20 emprenedors d’Igualada

economia
Divendres, 9 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Igualada Mentoring aplicarà una metodologia per diagnosticar la situació de l'empresa, sobretot per donar suport als emprenedors més novells. L'acompanyament es farà mitjançant reunions presencials o online, amb una freqüència quinzenal i durant el període d'entre 2 i 3 mesos. 

Aquest octubre, l'Ajuntament d'Igualada i la Unió Empresarial de l'Anoia enceten pla d'actuació per als professionals autònoms i micropimes de la ciutat d'Igualada: Igualada Mentoring. Es tracta d'un procés d'acompanyament personalitzat a l'autònom i petit empresari a través d'un mentor/a professional expert, amb àmplia experiència i coneixements, qui ajudarà a l'autònom a posar el focus real sobre la seva gestió, organització i planificació del seu negoci.

En la presentació a l'Ajuntament, la secretaria de la UEA Paula Arias explicava que a Igualada Mentoring es treballarà a través d'aquesta metodologia, "el mentoring o mentoratge, basada en diagnosticar la situació de l'empresa, avaluar les alternatives d'actuació, prendre les millors decisions i a implementar-les per a garantir la continuïtat del negoci i evitar riscos." En aquesta línia, el regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Marcé, afegeix que es tracta d'un "ensenyament pràctic molt adequat per donar suport als autònoms, ja que l'estratègia està basada en la creació d'una relació personal, de confiança entre el mentor i l'autònom/a, que s'aculli al programa. Els beneficis d'aquesta eina són múltiples per a les persones que intervenen en el procés."

Segons Arias, "s'assignarà un mentor a cada autònom en funció del tipus de negoci i es canalitzarà mitjançant reunions presencials o online, amb una freqüència quinzenal i durant el període d'entre 2 i 3 mesos. En aquestes sessions de mentoring, la persona mentorada rebrà sessions d'asessorament basades en l'anàlisi del model de negoci, la visió d'aquest a curt i mitjà termini, revisió de les estratègies financeres i de màrqueting, les xarxes socials, coaching, entre altres. Igualada Mentoring està obert a 20 autònoms i petits empresaris d'Igualada. Els requisits per ser mentor són els de tenir una motivació altruïsta, compromís i disponibilitat d'unes hores al mes per participar i actuar com a mentor o mentora durant almenys, la 1a edició d'Igualada Mentoring. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.