TORNAR

La UEA celebrarà els 30 anys en el 13è Sopar de l'Empresari

Tindrà lloc al Centre de Serveis a les empreses de la Conca d'Òdena

economia
Divendres, 17 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper 6 de juny tindrà lloc el 13è sopar de l'Empresari, la trobada econòmica i empresarial organitzada per la Unió Empresarial de l'Anoia  que enguany coincidirà amb la celebració dels 30 anys de trajectòria de la UEA.

Imatge del 13è sopar de l'empresari

Des de la Unió Empresarial s'afirma que han estat 'tres dècades de dedicació al món empresarial amb la passió del primer dia i amb la il·lusió de seguir treballant per aportar valor afegit a les nostres empreses i també a la nostra comarca' s'afirma des de la organització'.

Davant la situació que ens envolta, la Unió Empresarial de l'Anoia ha cregut 'convenient i necessari' dur a terme aquesta trobada anual per 'compartir experiències i sobretot escoltar el missatge positiu de les empreses “amb valor afegit” que participaran en la taula rodona moderada pel periodista Albert Closas.

El Centre d'Innovació i Serveis a les Empreses Conca d'Òdena serà l'escenari per a aquesta 13a edició del sopar, inaugurant així aquest equipament situat al polígon industrial Riera de Castellolí.

El sopar començarà a les 19:30h amb una taula rodona en la que hi participaran empreses amb valor afegit, que moderarà el periodista Albert Closas que presenta el programa de Televisió de Catalunya que porta precisament aquest nom 'Valor afegit'.

L'acte comptarà amb la presència del conseller d'empresa i ocupació, Felip Puig, i acollirà una nova edició dels premis UEA.

En acabar es durà a terme un sopar a peu dret per a tots els assistents.

Compra de tiquets per al sopar

Per Informació i reserves els interessats es poden dirigir a la seu de la UEA a la Ctra. Manresa 131, Igualada, trucant al 93 805 22 92 o escribint a uea@uea.cat. El preu del sopar pels associats és de 45 € i el preu per als no associats de 55 €. La data límit d’inscripció és fins al 3 de juny de 2013.


1 Comentaris

j

jaume rodriguez enrich

igd

18 de maig 2013.17:45h

Respondre

el sopar de la UEA sempre estant caracterirsats per una alta creativitat i una exclent ”mise” en escena , Jo i sere. Bon dia .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.