TORNAR

Via lliure per l’Outlet d’Òdena

La llicència s’ha prorrogat per dos anys més

economia
Dimecres, 20 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El projecte Anoia Outlet segueix endavant després de mesos de paralització degut a problemes administratius i de finançament. Segons el consistori odenenc actualment el projecte té ‘via lliure’. A tot això cal afegir que l’empresa promotora Inter-Metropolita ha aconseguit prorrogar la llicència comercial per dos anys més.

Ubicació d'Anoia Outlet

Simulació del projecte

Fa tres anys que es va aprovar el projecte de l’Anoia Outlet a Òdena, però encara no s’ha fet ni un moviment de terra. Les primeres noticies estimaven que l’Outlet entraria en funcionament a mitjans del 2011 però la construcció d’aquest equipament, que la comarca va rebre com una oportunitat econòmica pel territori, s’ha vist aplaçada diverses vegades.

Un dels topalls més destacats amb els quals s’ha trobat el projecte a estat el tràmit amb l’Agència Catalana de l’Aigua respecte a la xarxa de clavegueram de la zona de l’outlet. Carles Casanova, alcalde d’Òdena assegura ‘haver arribat a un acord amb l’ACA pel sanejament de les aigües residuals i per tant el tema està desbloquejat’. Casanova afirma que ‘actualment l’outlet té via lliure per construir-se per que els tràmits administratius estan resolts’.

Pròrroga de la llicència

El retard acumulat que porta la construcció de l’Anoia Outlet ha arribat al punt en què llicència del projecte ha quedat caducada (el termini acabava el mes de març de 2012), però segons Carles Casanova, ‘l’empresa promotora, amb previsió, ja va demanar una pròrroga de dos anys més que al final se’ns ha concedit’.

El projecte

Ara doncs és l’empresa promotora Iter-Metropolita la que ha de seguir treballant en el projecte que inclourà, a més de la zona de botigues outlets, una zona de restauració, sales de cinema, una bolera, etc. També aplegarà diverses empreses TIC, i possiblement una zona residencial al costat. Aquesta part d'habitatges, però, segons l'alcalde d'Òdena 'està molt paralitzada i potser al final haurem de canviar la destinació d'aquest sòl'.


5 Comentaris

P

Petit Pages

Òdena

21 de juny 2012.13:45h

Respondre

Josep, tens tota la rao, no son del meu agrat, diuen moltes mentides i sempre remenen la mateixa merda i la pudor ja arriba mes amunt de les Maioles,cal treballar mes, cobrar menys i no parlar tan, i... Llegir més primer fer el programa establer que per aixó els ban votar i ban perdre les eleccións. (....)

Ja que no fan res pel poble, com per exemple les industries del Sr. Solé, amb un any quantes industries a portat l’ Ajuntament??, clar nomes festes i festetes i d’ aixó sendiu donar feina a la gent del poble.

Estic segur Josep que no saps per on venen els trets, pero algún dia
ja ho sabras. Salut.

j

josep

21 de juny 2012.10:44h

Respondre

Petit pagès, l’únic que puc arribar a entendre entre línies del que has escrit és que els que manen a Òdena no són del teu agrat. Apart d’això, què redimoni dius??

P

PETIT PAGES

ÒDENA

20 de juny 2012.22:23h

Respondre

Com que no saben que fer els nostres politics posen nuvols de fum. Jo amb creia que no es feia l’outlet per culpa de l’ Agencia Catalana del Petroli.

Dintre de poc ens parlaran del Camp de Vol,... Llegir més despres de la Zona Franca i despres de que??.

Mes val no parlar tan i fer mes, per que sempre plou sobre mullat.

Per que no es torne ha fer el mercat al Pla de les Gavarreres, quin problema hi va haver??. El señor Pep Solé passejan pel mercat en plan triomfalista, parlan amb la televisió, rialleta per aquí i rialleta per alla, dons si,fou una auforia trionfalista nomes de 5 hores i es va matar el gall i a deixat de cantar.

Recordo de un señor que va dir que a Òdena i havia dos ”galls” i que el que era a fora tenia más pico que el que estaba dentro i que este es el que canta más. Jejejejejeje, dons que canti que canti, la Popotitos.

C

CesK

Igualada

20 de juny 2012.19:24h

Respondre

Serrallonga, pel dibuix s’intueix que és la zona del Scorpia.

Rotonda Igualada-Vilanova-Òdena, i Primera rotonda del polígon industrial.

S

Serrallonga

Igualada

20 de juny 2012.12:59h

Respondre

Suposo que tothom sap a on va aquesta ”outlet”, jq que la localització que apareix en aquest comunicat és molt minimalista

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.