//Plugins sense CDN ?>
Fins a 65 artesans i cinc parades d’antics oficis, es van instal·lar al carrer Major, una xifra similars a la d’altres edicions. La diferència d’enguany però, era la distribució que va permetre convertir el carrer principal en un passeig agradable i un eix comercial i artesà ben definit.
Aquesta Fira, a diferència d’altres edicions també va incorporar artesans de fora dels Països Catalans com Osca, els País Basc i Portugal. A les olives i bacallà de Torralba de València; les coques de Perafita; les de Montblanc, els embotits de la Vall d’en Bas o els de la Garrotxa, s’hi van sumar altres com el formatge Idiazábal i el vi Txacolí del País Basc; la mel i la cervesa feta artesanalment com a l’edat mitjana procedent de Portugal o les coques farcides i altres dolços que venien d’Osca.
Tant la part comercial i d’artesania com la més lúdica de la Fira van funcionar molt bé des del punt de vista de la participació ciutadana. L’Alcalde Joan Vich assegura que després de la Festa Major i de la Fira d’Igualada, és l’esdeveniment més important per al municipi pel seu poder de convocatòria. Per tot plegat, Vich assegura que es tracta d’un acte de promoció de la ciutat de primer ordre.
La Fira és un esdeveniment de projecció de la ciutat molt important però encara podria ser-ho més. L’Alcalde Joan Vich creu convenient fer-la créixer des del punt de vista cultural i social i aposta perquè la Festa de Sant Hilari, en la que s’inclou la Fira, sumi altres iniciatives que li donin una major dimensió a la Fira i també al municipi.