TORNAR

Vives Vidal estudia vendre's les oficines d'Igualada i traslladar-se

Aquest divendres l’empresa es reuneix amb el comitè dels treballadors

economia
Divendres, 26 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La històrica empresa tèxtil igualadina es planteja la possibilitat de traslladar les seves oficines i posar a la venda l’edifici d’Igualada. Segons un comunicat emès per Vives Vidal aquest dijous, la venda de l’edifici no corre pressa, i s’esperarà que el preu sigui el de mercat. Encara no s’ha decidit ni les dates ni la ubicació de les noves instal·lacions, ja que el projecte es troba encara en fase d’estudi.

Segons l'empresa, la nova estratègia del Grup Vanity Fair —al qual pertany Vives Vidal Vivesa— inclou ‘determinats moviments encaminats a convertir-la en un grup amb una visió real europea i amb possibilitats de competir amb els grans en els propers anys’. Així, informa que s’ha abordat un ‘procés d’optimització dels recursos i actius del Grup Vanity Fair’, i que per aquest motiu el grup ‘té en venda l’edifici al qual s’ubiquen actualment les oficines centrals’, a Igualada, ‘i es planteja la conseqüent recerca d’una ubicació alternativa’. A França ja s’han concentrat les oficines que hi havia a Fontaine i a Gretz a les noves instal·lacions de París, cosa que segons Vives Vidal Vivesa ha permès reduir els costos i donar més visibilitat a l’empresa.

Pel que fa a la venda de l’edifici d’Igualada, donada la complicada situació del mercat immobiliari, Vives Vidal Vivesa diu que no hi ha cap pressa per vendre’l ‘a preu de no mercat’, i que es plantejarà la venda ‘si el preu és l’esperat’. Així, encara no s’ha marcat el calendari ni la nova ubicació de les oficines centrals, en un projecte que segons el comunicat ‘ha de contemplar beneficis econòmics reals i que es troba en procés d’estudi’.

Reunió amb el comitè

Aquest divendres a la tarda la direcció es reunirà amb els representants dels treballadors per explicar-los la situació. De moment, des del comitè d’empresa s’ha preferit no referir-se a l’assumpte fins que no disposin de més informació sobre com afectarà aquesta decisió a la plantilla.


5 Comentaris

R

Roso

igualada

26 de març 2010.23:06h

Respondre

Els que manen a Igualada que pensin una mica abans de fer grans obres, aquest edifici ja el tenen fet.Pot servir per fer-hi el que convingui el famos WTC. un palau firal, una pista de gel, i moltes... Llegir més coses més per la gent d’Igualada i atraure’n de fora ens falta més moviment

J

Josep Satorras

Orpí

26 de març 2010.17:47h

Respondre

¿Ho perque no el World Trade Center al edifici de Vivesa?

V

Voltaire

Pontevedra

26 de març 2010.16:06h

Respondre

Si en el temps de les Monarquies absolutes una província com Catalunya no era res, amb la Globalització encara menys. L’unica cosa que no ha perdut valor, ans el contrari, són els Estats. Si... Llegir més tens estat se t’obren les portes de bat a bat i pots negociar i jugar a la competència. Avui Igualada ha de competir no ja amb Andalusia o Extremadura ( ells tenen l’amiga Ecspanya)amb ciutats del Marroc, de Turquía, Amèrica llatina, etc, i, és clar, no pot.

E

Eduard

Igualada

26 de març 2010.12:56h

Respondre

Aquell WTC que els ”entesos” deien que reporteria a la ciutat i comarca vora de 4000 llocs de treball ?, quin fart de riure !
Un dels ajuntaments més endeutats del país (Igualada) encara pensa... Llegir més en aquestes ”magnífiques” obres ?

Em fa gràcia veure com un càrrec de confiança de l’Entesa (potser millor que deixéssin de xupar del pressupost municipal, vista la seva improductivitat) deia que el resultats econòmics de l’any 2009, al acabar aquest en superàvit, serviran per oferir millors serveis a la ciutadania ... potser que primer pensin en tornar el munt de crèdits que deuen a bancs i caixes (els interessos de demora ens acabaran enfonsant) i comencin a eixugar els deutes o és que volen batre algun rècord.

J

Joan

Igualada

26 de març 2010.11:20h

Respondre

Si no ho dic, rebento.

Que vagin al World Trade Center que es farà uns metres més enllà

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.